Zenék, amik éppen felrobbantják a TikTokot – 2020 június

Hihetetlen, de ismét eltelt egy hónap, így újra a TikTok-zenés összefoglalónkkal jelentkezünk.

Ha lemaradtál volna az előzőekről, akkor a májusit itt, az áprilisit pedig itt olvashatod el, most viszont nézzük, hogy mik szóltak júniusban a videómegosztón!

Kasza Tibi és Dér Heni – Ez annyira Te

Kasza Tibi és Dér Heni slágere nemcsak YouTubeon vezeti a trending listát, hanem bizony a TikTokon is nagy népszerűségnek örvend az „Ez annyira Te” című slágerük.

@realkaszatibi

Ez annyira Te ? ##derheni ##manker

♬ Ez annyira te – Kasza Tibi
StaySolidRocky – Party Girl

Ez a szám egyébként már májusban megjelent a TikTokon, viszont akkor kimaradt a listánkból, de igazából nem is baj, mert ebben a hónapban talán még nagyobbat robbant. ?

@charlidamelio

bean @madi dc @ansleysparkmann and @brookymoss

♬ Party Girl – StaySolidRocky
DaBaby és Roddy Ricch – Rockstar

DaBaby és Roddy Ricch közöse, a „Rockstar” már majdnem annyira felkapott mint annak idején Post Malone „Rockstar”-ja volt, mondjuk stílusában egészen más, inkább Lil Nas X „Old Town Road”-ja jut eszünkbe róla. És amúgy a statisztikákat elnézve, még az esély is megvan arra, hogy ez a szám legyen 2020 „Old Town Road”-ja. ? Egyébként éppen a napokban jelent meg a hivatalos videóklip, ha valaki nem látta volna még:

@kanebrown

? ❤️

♬ ROCKSTAR – DaBaby, Roddy Ricch
Doja Cat – Cyber Sex

Doja Cat egyszerűen képtelen olyan slágert kiadni, amely nem lesz felkapott TikTokon. Még ha ebben az esetben kivételesen nem is csak kizárólag a zene, hanem egy TLC sorozat, a „Három hónap múlva esküvő! (90 Day Fiancé)” vicces jelenete miatt alakult ki a trend, de szerintünk kijelenthetjük, hogy Doja a TikTok koronázatlan királynője. ?

@jacksondean

i like the view

♬ Cyber Sex – Doja Cat – tyler_warwick
Lil Darkie – HAHA

Ha eddig még nem féltél eléggé a bohócoktól, akkor ezután a trend után garantáltan kiráz majd a hideg tőlük. ? (Minket egyébként a zenétől is. ?)

@jharnabhagwani

MORE CLOWNERY ?? ##jharnabhagwani ##clowncheck

♬ HAHA – lil darkie
Gravity Falls főcímdal

Ez az instrumentális zene, a „Rejtélyek városkája (Gravity Falls)” című Disney-sorozat főcímdalának egyik részlete, amire TikTokon egy nagyon vicces trend alakult ki.

Korábban ugyanerre a zenére már láthattunk olyan videókat, amikor a főszereplő valamennyi ideig (általában 1 évig) naponta csinált egy szelfit, és ezeket a képeket felgyorsítva feltöltötte erre a hangra. Tudjuk, hogy szinte lehetetlen ugyanolyan fejet vágni minden képen, így a szelfiken is, akaratlanul is más-más fejeket vágtak az emberek.

Ezt a trendet meglovagolva a hónapban olyan videók jelentek meg, ahol ezt a folyamatot felgyorsították, és egyszerűen csak a videó felvétele közben vágnak különböző arcokat a készítők.

@jasonderulo

Took a photo everyday for a year

♬ original sound – akshitakumar3
Tiah – Megtehetem

Tiah új dala, a „Megtehetem” is nagyot ment a hónapban, ami nem is csoda, hiszen még maga a TikTok is promózta a „Fedezd fel” lapján, nem beszélve magáról az énekesnőről is, aki még egy táncot is kitalált a zenéhez, így már csak le kellett utánozni, és magától érthetően trend lett a zene.

@tiahmusic

Már közel 500-an táncoltatok az új zenére, csinálunk egy magyar trendet? Ez a tánc van benne a klipbe is ??? ##megtehetem

♬ Megtehetem – TIAH

Erre a hónapra most csak ennyi trendet hozunk, hiszen őszintén szólva nem ez volt az eddigi legjobb hónap zenék szempontjából a TikTokon. Egyébként, ha van olyan dal, ami erről a listáról kimaradt, de szerinted meghatározó volt a hónapban, akkor mindenképp jelezd a cikk Facebook posztjánál kommentben! ?