Rágalmazás miatt perel Justin Bieber, milliárdokat követel

Az énekes állítása szerint összeesküvés áldozata lett.

Mint ahogy már beszámoltunk róla, két lány is nemi erőszakkal vádolta Justin Biebert, ám az énekes gyorsan reagált a történtekre, és számlákkal, illetve más dokumentumokkal igyekezett bizonyítani az ártatlanságát. Itt azonban nem állt meg a sztori: Justin ugyanis most bíróság elé viszi az ügyet, és nem kevesebb, mint 20 millió dollárra, azaz 6,3 milliárd forintra perli rágalmazásért az állítólagos áldozatokat.

Az egyik történetet, miszerint egy Danielle nevű lányt 2014-ben az austini Four Seasons hotelben bántalmazott, szerinte publikus, mindenki számára elérhető adatok alapján tákolták össze: bár valóban tartózkodott a szálloda éttermében, a posztban említett időpontban nem volt a helyszínen, hiszen nem ott szállt meg. A másik sztorit egyszerűen egy elvetemült rajongó kitalációjának titulálta, aki mindent megtenne, hogy közel kerüljön hozzá, és csupán a hírnévre hajt.

Az egyik lány szerint 2014-ben zaklatta őt az énekes.

TMZ információi szerint az énekes úgy véli, egy ember állhat a két, őt gyanúsító felhasználó mögött, de azt sem tartja kizártnak, hogy több ember találta ki a vádakat, és összeesküvés áldozata lett. 

Habár a nyilvánossággal már megosztotta a bizonyítékait, melyek kizárják, hogy ott, abban az időben nemi erőszakot követhetett volna el, mégis úgy gondolja, a hírnevét erősen roncsolják a történtek, ezért döntött úgy, hogy perre viszi az ügyet.