JUSTIN BIEBER számlákkal bizonyítja, hogy nem zaklatott szexuálisan egy nőt 2014-ben

Az énekes egy halom bizonyítékkal állt elő.

Nemrég egy nő névtelen Twitter-fiókján arról számolt be, hogy 2014-ben Justin Bieber szexuálisan zaklatta őt az austini Four Seasons hotelben, miután meglepetéskoncertet adott az SXSW fesztiválon. Az énekes ezután fontosnak érezte, hogy megszólaljon a témával kapcsolatban, és bebizonyítsa, hogy ő nem követett el semmi ilyesmit.

Általában nem foglalkozom az ilyen dolgokkal, mert egész karrierem során random vádakkal kellett szembenézzek, de a feleségemmel és a csapatommal való beszélgetésem után úgy döntöttem, hogy ma este felszólalok egy témával kapcsolatban. A pletykák csak pletykák, de a szexuális zaklatás egy olyan dolog, amit nem veszek könnyen. Azonnal fel akartam szólalni, de tiszteletben tartva sok olyan áldozatot, akik naponta foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel, össze akartam gyűjteni a tényeket, mielőtt bármilyen nyilatkozatot tettem volna. Az elmúlt 24 órában megjelent egy új Twitter-fiók, mely egy történetet mesélt rólam szexuális zaklatással kapcsolatban, ami 2014. március 9-én az austini Four Seasons hotelben történt. Tisztázni szeretném. Ennek a történetnek nincs semmi igazságalapja. Igazából hamarosan meg fogom nektek mutatni, hogy soha nem voltam ott azon a helyszínen.

Hotelszámlákat, levelezéseket és régebbi cikkeket osztott meg Twitter-oldalán, melyekből kiderült, hogy ő még csak nem is az említett hotelben szállt meg akkor, és nem is egyedül töltötte azt az estét, hanem akkori barátnőjével, Selena Gomezzel és barátaival. No, meg azt is tudjuk már, hogy Justin fedőneve egészen idáig Mike Lowery volt…

Nem fogom többé a Mike Lowery-t használni álnévként…

Justin még a helyi Four Seasons hotel menedzserével is megerősítette, hogy sem március 9-én, sem 10-én nem szállt meg ott.

A sajtó nyugodtan megérdeklődheti náluk, ha szükségesnek érzik.

Ezek után az énekes azt is kijelentette, hogy a Twitter és a hatóságok segítségével jogi intézkedéseket kíván tenni az őt vádló személy ellen.

Minden szexuális zaklatás vádját nagyon komolyan kell venni, és ezért volt szükség az én válaszomra is. Ez a sztori azonban ténylegesen lehetetlen, ezért dolgozom azon, hogy a Twitterrel és a hatóságokkal együtt jogi lépéseket tegyek.