YouTube / Tekashi 6ix9ine

10.000 dollárt fizet 6ix9ine és Nicki Minaj a legjobb TikTokért!

Egy egészen új jelenségre lettünk figyelmesek ma 6ix9ine és Nicki Minaj Instagram oldalain.

10.000 dollárt ajánlanak fel annak, aki elkészíti a legjobb videót a tegnap megjelent közös zenéjükre a „Trollz”-ra. Természetesen a második és a harmadik helyezett sem marad jutalom nélkül: az előbbinek 5.000 az utóbbinak pedig 1.000 dollár üti a markát – számolt be 6ix9ine Instagramra feltöltött videójában.

https://www.instagram.com/p/CBYrwOknhLZ/

Az a videóból nem derül ki, hogy hogyan dől majd el, hogy kié a legjobb videó, de szerintünk a lájkok döntenek majd, így tehát jó eséllyel indulhatna például Charli D’Amelio, akiről éppen a minap cikkeztünk, hogy alapból is mennyit keres egy TikTok-videóval.

Az Instagram posztban ezen kívül egyébként arra is buzdít Tekashi69, hogy aki teheti vásárolja meg iTunes-on a „Trollz”-t, és mindezt lehetőleg 4x is tegye meg.

Ez a fajta promóció nem túl megszokott, de érthető, hiszen valószínűleg azt szeretnék, hogy első helyen debütáljon a dal a Billboard HOT 100-as listáján, ami a múltkor nem sikerült, hiszen Ariana Grande és Justin Bieber, valamint –pont– Nicki Minaj és Doja Cat „Say So”-ja beelőzte a „GOOBA”-t. Ebből egyébként egy kisebb botrány is kialakult, ha lemaradtál volna róla, akkor ITT elolvashatod.