Ariana Grande a legjobb módszerrel oltotta be 6ix9ine-t vádaskodásai miatt

Az énekesnő nem szította tovább a feszültséget, helyette inkább megköszönte rajongói támogatását.

Alig néhány hete szabadult a börtönből 6ix9ine, máris visszatért zenei karrierjéhez, és új dallal jelentkezett. A rapper kétségbeesetten szerette volna a Gooba című szerzeményt az amerika Billboard lista első helyén látni, és ezért mindent meg is tett, ám úgy alakult, hogy csak a harmadik helyet sikerült megszereznie a Say So, és Ariana Grande és Justin Bieber közöse, a Stuck With U mögött. Nem is kellett több neki, azonnal be is támadta Arianáékat, szerinte ugyanis nemes egyszerűséggel megvásárolták a saját listavezető dalukat.

A rapper egy csaknem 4 perces Instagram videóban akadt ki, melyben azt állította: nyomozást indítottak a csapatával, és arra jutottak, hogy a Stuck With U-ból 30 ezer példányt vettek meg mindössze 6 bankkártyával. Ez természetesen szabályellenes lenne, mivel egy kártyával csupán négyszer lehet megvásárolni egy adott kislemezt.

Ariana nem hagyta szó nélkül a vádaskodást, és a legjobb módeszerrel oltotta be 6ix9ine-t: felhívta a figyelmet arra, hogy ő nem a slágerlistáknak csinál zenét, és szerinte a rappernek sem kéne ezzel ennyit foglakoznia. 

A karrierem első 5 évében nem volt #1 dalom, de ez engem egyáltalán nem zavart, mert a zene és a rajongóim a mindeneim. Ők vették meg a dalt. És Justin rajongói is megvették a dalt 

– írta az énekesnő Instagram oldalán.

Kifejezte a köszönetét a fanjainak, akik mindig mindent megtesznek, hogy előkelő helyen szerepeljenek a kislemezei, még akkor is, ha Ariana nem kéri meg őket rá.

Az eladások többet számítanak, mint a streamek. Bárki, aki nincs megelégedve a helyezésével a listán, és mindent megtesz, hogy lejárasson egy keményen dolgozó nőt (és valami oknál fogva csak a nőt): arra kérlek, hogy állj meg egy pillanatra, és vegyél vissza magadból. 

A Stuck With U Ariana harmadik listavezető kislemeze.

Az énekesnő szerint a szakmájukban mindenkinek hálásnak kéne lennie, hogy az emberek hallgatják őket, hiszen nagyon szerencsés helyzetben vannak.

Gratulálok minden tehetséges társamnak, akik bekerültek a top 10-be ezen a héten. Még a harmadik helyezettnek is. 

View this post on Instagram

thank u to everybody who supported this song, this cause and made this happen. we love uuuuu so much. 🤍 there’s so much to celebrate today. 🤍 however, i would like to say a few things. anyone who knows me or has followed me for a while knows that numbers aren’t the driving force in anything i do. i’m grateful to sing. grateful to have people who want to listen. grateful to even be here at all. i didn’t have a number one for the first five years of my career and it didn’t upset me at all because from the bottom of my heart, music is everything to me. my fans are everything to me. i promise i couldn’t ask for another fucking thing. so with this celebration today, i would like to address a few things which i don’t usually do (i don’t give my energy to drama or strange accusations normally but this has gone a little too far)…my fans bought the song. JUSTIN’S fans bought the song. OUR fans bought this song (never more than four copies each, AS THE RULES STATE). they are ride or die motherfuckers and i thank god every day that i have them in my life. not just when they fight for us to win (even when i ask them not to as i did this week) but because they’re some of the greatest people i know. sales count for more than streams. u can not discredit this as hard as u try. to anybody that is displeased with their placement on the chart this week or who is spending their time racking their brain thinking of as many ways as they can to discredit hardworking women (and only the women for some reason…..), i ask u to take a moment to humble yourself. be grateful you’re even here. that people want to listen to u at all. it’s a blessed position to be in. i’ve had a lot of “almost number ones” in my career and i never said a goddamn thing because I FEEL GRATEFUL TO EVEN BE HERE. TO WANT TO BE HEARD AT ALL …. and you should feel that way too. congratulations to all my talented ass peers in the top ten this week. even number 3. 🥰 and thank u to @billboard for this honor. and thank u to everybody who helped us raise a lot of money for a very important cause this week. love u all a lot.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Justin is kifejtette a véleményét az esettel kapcsolatban, 6ix9ine vádaskodásait pedig egyszerűen rágalomnak nevezte. 

Ez az én Ariana Grandéval közös dalom. Megtiszteltetés volt vele dolgozni és pénzt gyűjteni egy fontos ügyért. Ha az ő nevével dobálózol, említsd meg az én nevem is, mert ez a mi dalunk. 

A rapper azóta még két posztot szentelt ennek: egyikben megmutatta, hogy ő sokkal szerényebb körülmények között nevelkedett, mint Ariana, a másikban pedig 6 bankkátyával a kezében pózol, ezzel a szöveggel: 

Ne aggódjatok, legközelebb én leszek a #1.

Szerintetek gáz, ha egy előadó ennyit foglalkozik azzal, hogy hányadik helyen szerepel a dala a slágerlistákon?

Betöltés ... Betöltés ...

Megosztás: