Ariana Grande a legjobb módszerrel oltotta be 6ix9ine-t vádaskodásai miatt

Az énekesnő nem szította tovább a feszültséget, helyette inkább megköszönte rajongói támogatását.

Alig néhány hete szabadult a börtönből 6ix9ine, máris visszatért zenei karrierjéhez, és új dallal jelentkezett. A rapper kétségbeesetten szerette volna a Gooba című szerzeményt az amerika Billboard lista első helyén látni, és ezért mindent meg is tett, ám úgy alakult, hogy csak a harmadik helyet sikerült megszereznie a Say So, és Ariana Grande és Justin Bieber közöse, a Stuck With U mögött. Nem is kellett több neki, azonnal be is támadta Arianáékat, szerinte ugyanis nemes egyszerűséggel megvásárolták a saját listavezető dalukat.

A rapper egy csaknem 4 perces Instagram videóban akadt ki, melyben azt állította: nyomozást indítottak a csapatával, és arra jutottak, hogy a Stuck With U-ból 30 ezer példányt vettek meg mindössze 6 bankkártyával. Ez természetesen szabályellenes lenne, mivel egy kártyával csupán négyszer lehet megvásárolni egy adott kislemezt.

https://www.instagram.com/tv/CAVoH8SDyAx/?igshid=8oodt4ln751d

Ariana nem hagyta szó nélkül a vádaskodást, és a legjobb módeszerrel oltotta be 6ix9ine-t: felhívta a figyelmet arra, hogy ő nem a slágerlistáknak csinál zenét, és szerinte a rappernek sem kéne ezzel ennyit foglakoznia. 

A karrierem első 5 évében nem volt #1 dalom, de ez engem egyáltalán nem zavart, mert a zene és a rajongóim a mindeneim. Ők vették meg a dalt. És Justin rajongói is megvették a dalt 

– írta az énekesnő Instagram oldalán.

Kifejezte a köszönetét a fanjainak, akik mindig mindent megtesznek, hogy előkelő helyen szerepeljenek a kislemezei, még akkor is, ha Ariana nem kéri meg őket rá.

Az eladások többet számítanak, mint a streamek. Bárki, aki nincs megelégedve a helyezésével a listán, és mindent megtesz, hogy lejárasson egy keményen dolgozó nőt (és valami oknál fogva csak a nőt): arra kérlek, hogy állj meg egy pillanatra, és vegyél vissza magadból. 

A Stuck With U Ariana harmadik listavezető kislemeze.

Az énekesnő szerint a szakmájukban mindenkinek hálásnak kéne lennie, hogy az emberek hallgatják őket, hiszen nagyon szerencsés helyzetben vannak.

Gratulálok minden tehetséges társamnak, akik bekerültek a top 10-be ezen a héten. Még a harmadik helyezettnek is. 

https://www.instagram.com/p/CAV170sFE_P/?igshid=hptkdx7wvssh

Justin is kifejtette a véleményét az esettel kapcsolatban, 6ix9ine vádaskodásait pedig egyszerűen rágalomnak nevezte. 

Ez az én Ariana Grandéval közös dalom. Megtiszteltetés volt vele dolgozni és pénzt gyűjteni egy fontos ügyért. Ha az ő nevével dobálózol, említsd meg az én nevem is, mert ez a mi dalunk. 

A rapper azóta még két posztot szentelt ennek: egyikben megmutatta, hogy ő sokkal szerényebb körülmények között nevelkedett, mint Ariana, a másikban pedig 6 bankkátyával a kezében pózol, ezzel a szöveggel: 

Ne aggódjatok, legközelebb én leszek a #1.

[poll id=”3″]