Így fordul át kezén FERGIE élő adásban – miközben énekel | VIDEÓ

Íme egy újabb gyöngyszem a modern popkultúra legsötétebb bugyraiból.

A Pop Sokk rovatunk legújabb részében azt a pillanatot fogjuk elemezni közösen, amikor Fergie valamilyen indíttatásból egyik pillanatról a másikra kézenátfordulásokat kezd csinálni, mindezt élő adásban, miközben épp énekel(ne).

2008-at írunk, amikor is mondhatni elhaladtunk már az amerikai popénekesnő, Fergie aranykorán: átéltük a Fergalicious-t, a Big Girls Don’t Cry-t és a London Bridge-t is. A The Dutchess era már el volt könyvelve órási sikernek. A 2007-es Harmadik Shrek c. filmben is hallhattuk hangját egy feldolgozás keretein belül. Az énekesnő a Barracuda c. dalt dolgozta át a Heart nevezetű bandától (mely amúgy a The Dutchess Deluxe-on is helyet kapott), ezt pedig természetesen népszerűsíteni kellett. Érdekesség, hogy az énekesnő néha még mostanában is előadja ezt a dalt.

Ezzel a döntéssel pedig egy órási popkulturális pillanatot tett zsebre Fergie, hiszen a fellépés amúgy is egy kicsit összeszedetlen és csapongó volt, de ha ez nem lenne elég, az énekesnő

Az alábbi felvételt 2:15-től érdemes megtekinteni, hiszen a felvezetés is aranyat ér, viszont az igazi WTF 2:43-tól kezdődik.

2016-ban is készült az énekesnőről felvétel, ahogy a Barracuda c. dalt énekli Lisszabonban, a Rock In Rio Lisboa fesztiválon, viszont itt csak fetrengett és láthatóan nagyon jól érezte magát, sajnos az ikonikus cigánykerék elmaradt.