A TOP 10 One Direction FanArt – KÜLDD BE A SAJÁTOD!

Éld át velünk újra a banda legjobb pillanatait!

Hihetetlen, de már majdnem egy évtized eltelt azóta, hogy megismerhettük a világ egyik legsikeresebb pop együttesét, a One Directiont, akik azóta már öt stúdióalbumot, négy világkörüli turnét, 200 zenei díjat, közel 400 fellépést, három filmet, öt könyvet és megannyi emléket tudhatnak maguk mögött. A különleges 10. évfordulóra már régóta várunk, és szerencsére nemcsak a fiúk, hanem mi is meglepetésekkel készülünk számotokra. A következő hetekben TOP10-es listákkal emlékezünk vissza a legnagyobb, legviccesebb, legfeledhetetlenebb OMG pillanataikra. Nem szabad kihagynotok! Tartsatok velünk!

Az előző hetekben bemutattuk nektek a srácok 10 legjobb fellépését, összegyűjtöttük azokat a 1D-dalokat, amik szerintünk kevés figyelmet kaptak, szavazásra bocsátottuk, hogy melyik a One Direction Szuperdal (ahol jelenleg a Story of My Life áll nyerésre), a ti voksaitok alapján összeállítottuk a TOP 10 One Direction videóklipet, a 10 legjobb One Direction szólódalra is szavazhattatok, múlt héten pedig a 10 legemlékezetesebb One Direction pillanatot hoztuk el nektek.

Most elérkezett a TI időtök. Szeretnénk bemutatni a TOP 10 FanArtot, és ehhez beküldhetitek nekünk azokat a rajzokat, képeket, plakátokat, egyéb kreatív műalkotásokat a srácokkal kapcsolatban, amiket TI alkottatok. Két hét múlva az oldalunkon szavazásra bocsátjuk majd ezeket.

Szeretnéd, hogy a TE alkotásod is szerepeljen a MUSICDAILY-n? Nincs más dolgod, mint e-mailben elküldeni nekünk erre a címre: [email protected]

Tárgynak mindenképpen azt írd, hogy „One Direction FanArt”!

Nincs ötleted, hogy mit is készíts? Mutatunk néhány inspirációt!

https://twitter.com/niallerdiaries/status/890946750965575680
https://twitter.com/SonalSolaskar/status/1261666192718065665
https://www.instagram.com/p/B6vfJF9lTjt/
https://www.instagram.com/p/CAv0Zc7FWrU/
https://www.instagram.com/p/CAfkiLTKpT2/
https://www.instagram.com/p/CAImzk4lCP_/