9 dolog, amit tudnod kell Normaniról

Tudtad, hogy Beyoncé is a rajongói közé tartozik?

Ma ünnepli 24. születésnapját az r&b/pop egyik üdvöskéje, Normani! Az énekesnő 2012-ben tűnt fel az amerikai X Factorban, majd a hatalmas sikernek örvendő Fifth Harmony tagjaként vált világszerte ismertté. A banda feloszlását követően szólókarrierbe kezdett, és gőzerővel dolgozik debütáló lemezén. Összegyűjtöttünk 9 dolgot, amit mindenképp érdemes tudni Normaniról!

Nagy szerelme a tánc

Már egészen fiatalon a mozgás szerelmese lett: 4 éves korában kezdett táncolni, majd 8 évig gimnasztikázott is mellette. Ez a klipjeiben és az élő fellépésein meglátszik, melyekben nagy hangsúlyt fektet a koreográfiára.

A Katrina hurrikán miatt költöztek

Atlantában született, majd két testvérével együtt New Orleans-ban nevelkedett. 2005-ben aztán, a Katrina hurrikán pusztítása miatt Texas-ba költözött a családjával.

Versenyzett a Dancing With the Stars műsorban 

3 éve, a 24. évadban tűnt fel, párja pedig a profi táncos Valentin Chmerkovskiy volt. Egészen a műsor döntőjéig jutottak, ahol végül a dobogós harmadik helyet sikerült megszerezniük.

Egyik legnagyobb inspirációja Beyoncé

Olyannyira, hogy Motivation klipjének több jelenetében is a Crazy In Love videója előtt tiszteleg. Már találkozott is a bálványával, és még csak be sem kellett neki mutatkoznia! Beyoncé azt mondta neki, hogy követi a munkásságát, és büszke rá. 

Britney Spears a másik nagy példaképe

Elmondása szerint az első szóló VMA fellépése előtt Britney 2001-es performanszát nézte, és abból merített ihletet, Beyoncéhoz hasonlóan pedig Britney előtt is tisztelgett a Motivation klipjében. 

Ő volt Rihanna márkájának első arca

Tavaly év végén jelentették be, hogy Rihanna fehérnemű kollekciójának, a Savage x Fenty-nek ő az első hivatalos reklámarca. Hatalmas megtiszteltetés volt ez számára, hiszen egészen kiskorától imádja Rihannát!

Eddig egyetlen szólódala van

Eddigi egyetlen szólódala a Motivation. A többi kislemezein olyan nevekkel kollaborált, mint Khalid, Sam Smith, Calvin Harris, 6lack, Megan Thee Stallion, vagy Ariana Grande.

Gőzerővel dolgozik debütáló lemezén

Bár még pontos megjelenési dátum nincsen, pár hete elárulta, hogy jelenleg otthonról dolgozik az anyagon. Az unokatesvéreinek már megmutatta, és ők imádták, szóval nagyon izgatott, hogy hallja a nagyvilág is.

Egyik nagy álma egy saját turné

Eddig a Fifth Harmony koncertturnéin kívül csak Ariana Grande előzenekaraként láthatta a nagyközönség, és sajnos csak az amerikai dátumokon. Az viszont biztos, hogy ha megjelenik a lemeze, beteljesül ez az álma, és reméljük, hogy akkor már Európába is ellátogat majd.

Boldog születésnapot Normaninak!