Minden, amit eddig tudunk „A csókfülke” 2. részéről

IGEN: Jacob Elordi is visszatér!

Alig egy hete jelentették be, hogy mindössze két hónap múlva, július 24-én érkezik a Netflixre „A csókfülke” (The Kissing Booth) folytatása, mely szintén Beth Reekles azonos című tiniregényén alapul majd.

A romantikus vígjáték 2018 májusában jelent meg, abban az évben pedig az egyik legtöbbet nézett film lett a Netflix kínálatában, így nem is csodálkozunk azon, hogy jön a következő része, melyben természetesen lesznek újabb csókok és egy csókfülke is – de miket tartogat még számunkra a folytatás?

Ebben a cikkünkben minden új infót megtalálhattok majd a nemsokára érkező folytatásról, szóval tartsatok velünk!

https://www.instagram.com/p/CAeCi-VDZA6/
Mi lesz a címe?

A folytatást egyszerűen „A csókfülke 2”-nek keresztelték (The Kissing Booth 2), míg a második könyv a „The Kissing Booth: Going The Distance”, vagyis „A csókfülke: Eltávolodunk” címet kapta.

Kiknek a visszatérésére számíthatunk?

A folytatásban visszatér a hármas fogat mindegyik tagja, vagyis Joey King mellett Jacob Elordi és Joel Courtney is, de rajtuk kívül még biztosan újra láthatjuk majd a filmvásznon Meganne Youngot Lee barátnőjeként, Molly Ringwaldot a fiúk anyukájaként és Bianca Boscht Oliviaként. A szálakat emellett két új arc is meg fogja kavarni: Taylor Zachar Perez és Maisie Richardson-Sellers, ugyanis Chloe-t és Marco-t fogják alakítani, akik a Netflix posztja szerint valakik új szerelmei lesznek… de egy biztos: nem egymásé. Ajjaj!

A való életben Joey King és Jacob Elordi már nincsenek együtt, így néhány rajongó egészen érthető módon aggódhatott azon, hogy a filmvásznon marad-e minden a régiben, különösen azért, mert Elordiról nem nagyon láthattunk lesifotókat a forgatás alatt. De most mindenkit még egyszer megnyugtatunk: JACOB ELORDI VISSZATÉR! Az Elle-t alakító fiatal színésznő egy korábbi interjújában elárulta, hogy bár bizarr volt exét újra megcsókolni, sokat tanult belőle színészként is.

https://www.instagram.com/p/ByGP520n3pK/?utm_source=ig_embed
Miről fog szólni?

Szabályokat lehet megszegni, de szívek is összetörnek

– ez áll a film plakátján, ami elég sok dologra enged bennünket következtetni.

Ahogyan az első részben, valószínűleg Elle és Lee itt is meg fognak szegni egy-két olyan szabályt, amit a barátságuk elején lefektettek. A film úgy végződött, hogy Noah egyetemre utazott, Elle pedig a motorjára pattanva kijelentette, közel sem biztos, hogy együtt fognak maradni. Nyilván, egy távkapcsolat rengeteg feszültséget és bizalmatlanságot szül, de főhősünk azon is keményen dolgozik, hogy bekerülhessen majd az álomsulijára a legjobb barátjával együtt. Idő közben feltűnik majd egy új, jóképű és karizmatikus osztálytárs, Marco, aki „határozottan érdeklődik Elle iránt”, és úgy tűnik, Noah is közel kerül egy egyetemista lányhoz.

Néhány dolog egészen biztosan egy kicsit más lesz, mint a könyvben, például azt már most tudjuk, hogy az új srácot nem Levi-nak fogják hívni.

Mikorra várható a folytatás?

Úgy néz ki, izgalmas nyarunk lesz: A csókfülke 2 július 24-én érkezik. A hírt pedig nem más, mint a főszereplőt, Elle Evanst megformáló Joey King jelentette be egy livestream alatt, melyben színésztársai segítségével rakta ki puzzle darabkákból a film plakátját. A teljes videót megtekinthetitek itt:

Mi a helyzet az előzetessel?

A film előzetesét a Netflix július 6-án osztotta meg velünk.

Korábban már egy fotót is közzétettek: ezt láthatjátok alul.

Ti is várjátok már A csókfülke 2. részét? Ne felejtsétek el a lenti reakciógombokat használni!