Július 24-én érkezik „A csókfülke” 2. része

Imádtuk az első részt!

A Netflix népszerű tinifilmjének, A csókfülkének (The Kissing Booth) mindössze két hónap múlva, július 24-én érkezik a folytatása. Az izgalmas hírt a főszereplőt, Elle Evanst megformáló Joey King jelentette be livestreamje alatt egy hatalmas puzzle-lel.

Olyan boldog vagyok, hogy el tudnám sírni magam.

https://twitter.com/JoeyKing/status/1263620665489281024?s=19

A folytatásban nyilvánvalóan visszatér a hármas fogat mindegyik tagja, vagyis King mellett Jacob Elordit és Joel Courtney-t is újra láthatjuk majd a filmvásznon, ahogyan ezt a plakát is mutatja.

https://twitter.com/JoeyKing/status/1263622158581936131?s=19

A fotóról ennél több nem derül ki, azonban van rajta egy sejtelmes szöveg, ami így szól: „Szabályokat lehet megszegni, de szívek is összetörnek”.

A fiatal színésznő az Instagramján hívta fel mindenki figyelmét livestreamjére, melyről először csak annyit mondott, hogy izgalmas titkokat fog benne elárulni A csókfülke második részéről. A majd’ egy órás élő videóban Joey bejelentette többek között azt is, hogy a filmnek nemcsak a főszereplője, hanem producere is volt.

A puzzle megoldásához különleges vendégeket is segítségül hívott, mégpedig a hamarosan érkező installáció két új arcát, Taylor Zachar Perezt és Maisie Richardson-Sellerst, valamint a filmbeli legjobb barátját, Leet alakító Joel Courtney-t is.

Miközben szépen lassan összerakták a darabkákat, a film rendezője, Vince Marcello is bejelentkezett, aki néhány imádnivaló kivágott jelenetet mutatott meg nekünk. Fanoknak kötelező megnézni!

Ti is várjátok már a folytatást? Ne felejtsétek el a lenti reakciógombokat használni!