Robert Pattinson nem hajlandó kigyúrni magát Batman szerepe miatt

A színész szerint rossz példát mutatna vele.

Robert Pattinson játsza majd Batmant a legújabb filmben, melynek a forgatását egyelőre leállították a járvány miatt. A színész azonban a GQ magazinnak elárulta, hogy még mindig betartja azt a speciális diétát, amit előírtak neki, de edzeni nem hajlandó a szerep miatt, szerinte ugyanis a túlzottan kigyúrt szuperhősök rossz példát mutatnak.

Ha valaki folyamatosan edz, az elég problémás. Én más példát szeretnék mutatni. A ‘70-es években például senki nem csinálta, de még James Deanre sem mondanám, hogy túlságosan ki lett volna gyúrva

– mondta a színész.
Robert Pattinson a GQ magazin címlapján.

Pattinson egyébként kapott maga mellé egy személyi edzőt, aki adott neki súlyzókat és más edzőcuccokat, de saját bevallása szerint szinte semmit nem kezdett velük.

Azt is megosztotta, hogy az Alkonyat idején is hatalmas nyomás volt rajta a testalkata miatt, ám ő ezzel már akkor sem foglalkozott igazán.

Egyszer mondták a forgatás alatt, hogy vegyem le a pólóm, de aztán gyorsan meg is gondolták magukat

– viccelődött Robert.

Egyébként elég furcsa ételek teszik ki a diétáját, szerepel köztük például zabkása vaníliás protein porral meghitve, de tonhalkonzerv Tabasco szósszal is. 

Nemrég érkezett a hír, hogy érkezik a legújabb Alkonyat-könyv is. Vajon készül belőle film, és ha igen, újra láthatjuk a színészt Edward szerepében a mozivásznon? Ez egyelőre a jövő zenéje, de ami biztos, hogy Robert előreláthatólag 2021 végén Batman-ként mutatkozik be a nagyképernyőn.