Lily Allen szerepelt volna az AHS-ben… de elfelejtette!

Úgy néz ki, nem a legjobb az énekesnő memóriája.

Napokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy az American Horror Story 10. évada mellett készülőben van a sorozat spinoffja is. Most pedig egy újabb kulisszatitkot tudhattunk meg, méghozzá nem mástól, mint Lily Allentől! A brit énekesnő Instagram oldalán mesélte el, hogy szerepet ajánlottak neki az ikonikus szériában, ám ő nemes egyszerűséggel elfeledkezett róla. 

A képernyőn is viszontláthattuk volna az énekesnőt.

Az egész úgy kezdődött, hogy a párjával az AHS-ről beszélgettek, és ekkor beugrott neki valami, ami nagyjából 6 hónapja, vagy egy éve történt.

Nagyon ciki! Felhívtak, és megkérdezték, hogy ráérek-e ősszel. Nem emlékszem, hogy erre az évre, vagy a jövő évre gondoltak, de szerepet ajánlottak a sorozatban

– kezdte az énekesnő.

Elmondása szerint akkor csak nevetett ezen a menedzserével, hiszen fogalma sem volt ennyire előre, mit fog csinálni másfél év múlva. 

Aztán úgy voltam vele, hogy oké, felhívom a menedzserem, mert ez elét izgalmas lehet. Ma fel is hívtam, és fogalma sem volt, miről beszélek!

https://www.instagram.com/p/CAF0hKogi6f/?igshid=1sf9mi3qbpr8b

Lily szerint még az emailjeit is végignézte, de semmit nem talált a sorozattal kapcsolatban! Ennek ellenére biztos benne, hogy tényleg érkezett felé megkeresés, és nem csak kitalálta.

Akárki is hívott, hogy szerepeljek az AHS-ben, hívjon fel! Érdekelne a dolog!