Katy Perry China

Katy Perry arca felbecsülhetetlen, amikor fanjai kiszivárgott dalát éneklik

Felbecsülhetetlen a reakció, amit Katy Perry-től láthatunk.

A Pop Sokk rovatunk első részében fejest is ugrunk a mély vízbe, és górcső alá vesszük az elmúlt évek legviccesebb, legikonikusabb és legfurcsább pillanatait a modern popkultúrából.

A cikksorozat neve elég árulkodó, biztosan nem maradnak elrejtve random WTF pillanatok előttünk. Történjen a napjainkban, vagy 10 évvel ez előtt, ezek a másodpercek mindenki figyelmét felkeltik majd. Polgárpukkasztás? Kellemetlen érzés? Szimpla érdekesség? Nos, ezeket mindet és még többet is kínál majd a Pop Sokk a jövőben.

Első alanyunk ki más lenne, mint a holnapi nagy visszatérő, Katy Perry. Az énekesnő ötödik lemezének első kislemezét, a Daisies-t fogja kiadni és teljes erővel promótálni, de azért ne siessünk ennyire előre. Tekerjük vissza az idő kerekét egészen 2018 nyarára, amikor Katy és Zedd is Ausztráliában tartózkodott, mivel a DJ volt az énekesnő előzenekara a Witness: The Tour-on, és mint ma már tudjuk, ekkor kezdtek együtt dolgozni.

Katy Perry Witness: The Tour – Bécs (gettyimages)

Nem sokkal később el is kezdtek pletykálni az emberek, miszerint a két szupersztár hamarosan közös dallal érkezik majd. 2019 elején pedig ki is szivárgott a dal. Ekkor azonban Perry néhány rajongójával találkozott egy megjelenés után, akik mondhatni pofátlanul, elkezdték énekelni a 365 refrénjét. Az énekesnő arcára minden kiül egy másodperc alatt, mondhatni felbecsülhetetlen a reakciója. Vajon mi járhatott ekkor a fejében?

Természetesen az incidenst meg is örökítették:

Azóta pedig tudjuk, hogy az eset után rövid időn belül, Valentin-napon meg is kapta a nagyvilág a 365-ot.