Katy Perry, Halsey, Shakira: íme a Disney Singalong második részének összes fellépése

Ismét Disney-klasszikusok feldolgozásával örvendeztettek meg minket kedvenceink.

Hatalmas sikernek örvendett pár hete a Disney Family Singalong, melyben olyan sztárok énekelték kedvenc meséink dalait, mint Ariana Grande, a High School Musical csapata, vagy Demi Lovato. Ezen felbuzdulva megérkezett a műsor második része is, így ismét kedvenceink előadásában csendülnek fel gyerekkorunk slágerei. Íme a fellépők teljes listája!

Halsey – Part of Your World

Az idei év egyik legsikeresebb énekesnője A kis hableány betétdalával örvendeztetett meg minket, ehhez illően pedig még egy vörös parókát is felvett az előadáshoz! 

Shakira – Try Everything 

A latin zene egyik legnagyobb sztárja tulajdonképpen saját dallal érkezett, ugyanis az eredeti mesében, a Zootropolis-ban is ő énekelte a számot, amit kétségkívül nagyon jó volt újra hallani.

Katy Perry – Baby Mine

A várandós énekesnő a Dumbo-ból választott egy dalt, melyet nem mással adott elő jelmezbe öltözve, mint a kutyusával, Nuggettel! Hát lehetne valami ennél cukibb?

Disney on Broadway – You’ll Be in My Heart 

Disney on Broadway szereplőgárdája a Tarzan meséből hoztak el nekünk egy számot.

John Legend, Jennifer Hudson – Beauty and the Beast

John Legend előadásában hallhattuk már ezt a dalt a 3 évvel ezelőtti, élőszereplős filmben is, Ariana Grande helyett pedig most az aranytorkú Jennifer Hudson csatlatkozott az énekeshez.

Idina Menzel, Ben Platt – A Whole New World

Idina Menzel és Ben Platt az Aladdin mese betétdalát választották és adták elő a műsorban. 

Chloe x Halle, Anika Noni Rose – Almost There

Az r&b páros és a színésznő A béka és a hercegnő betétdalát énekelték. 

Keke Palmer – Zero to Hero

A színésznőtől a Dancing with the Stars stábjával kiegészülve a Herkules zenéjét hallhattuk, egy táncos videó kíséretében.