Loren Gray nyilvánosság elé állt: 12 évesen molesztálták

A fiatal sztár maga akarta elmondani a történetét.

Loren Gray-t mindenki úgy ismeri, mint egy mindig vidám, szórakoztató TikToker és énekesnő. Ám most a múltjának egy igencsak személyes és szívszorító részét osztotta meg a követőivel legújabb videójában: 12 évesen molesztálták, és most, 5 évvel a történtek után állt nyilvánosság elé. 

El akarom mesélni nektek az IGAZI történetemet

– kezdte videóját Loren.

Ez én vagyok 5 évvel ezelőtt, nem sokkal a 13. születésnapom előtt. Ekkor valaki, akiben megbíztam elvette tőlem az ártatlanságom a pincében. Csak egyetlen embernek mondtam el, aki a mai napig a legjobb barátom. Órákig sírtunk együtt a fürdőszobában. 

A TikToker elmondása szerint képtelen volt felfogni, hogy miért történt ez vele, és a szüleinek is csak 2 hónap elteltével tudta elmondani. 

Mocskosnak, reménytelennek, töröttnek, és értéktelennek éreztem magam. Magamat okoltam miatta. 

Videókat is azért kezdett el gyártani, hogy egy kicsit kitörjön a magányból, amit emiatt érzett.

Az emberek elkezdték nézni a videóimat, és bár még mindig nagyon nehéz volt, végre úgy éreztem: vannak emberek, akiket érdeklem, még a helyzetemtől függetlenül is. 

Még mindig fájnak neki az olyan kommentek, melyben arról faggatják, hogy szűz-e még, vagy szimplán kurvának nevezik, és egészen eddig félt elmondani az igazságot, mert nem akarta, hogy követői másként tekintsenek rá.

Nem akartam elveszíteni a számomra fontos embereket emiatt. Most 18 éves vagyok, és eljutottam odáig, hogy már nem a múltam határoz meg. Nem az én hibám volt, és nem is érdemeltem meg. Erősebb lettem, és büszke vagyok magamra. 

A fiatal sztár azért is hozta nyilvánosságra a történteket, hogy ezzel segítsen a hasonló helyzetben lévőknek. 

Mindig van fény az alagút végén, és ha csak EGY emberen segített a történetem, már megérte elmondani.

A teljes videóért kattints a képre.

Loren egy hosszabb üzenetet is írt Twitter oldalán, melyben elárulta: azért hozta nyilvánosságra az esetet, mert megtudta, hogy valaki tud róla, és nem akarta, hogy más mondja el a történetét helyette.

Habár utálom, hogy kényszerből, idő előtt kelett elmondanom, nem bánom, hiszen már nem szégyenkezem miatta

– írta a fiatal sztár.
Ha ismersz valakit, akit bántalmaztak, fordulj bizalommal a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány igyenesen, anonim módon hívható lelki-segély vonalához.