„Egy élő mém vagyok” – LIAM PAYNE vlogolni kezdett

Megvan az új kedvenc Youtuberünk!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a One Direction sármos tagjának, Liam Payne-nek az utóbbi hetekben jelent meg legújabb dala, a „Midnight” és a hozzá tartozó videóklip, de úgy tűnik, az énekes most sem dől hátra – inkább kihasználja a bezártságot.

Liam a Twitterén jelentette be, hogy innentől kezdve heti videókban fog beszámolni a karanténban töltött idejéről. Az első ilyen felvételen többek között róla készült mémekre és régi fotókra reagál, visszanézi a livestreameket, melyekben a svéd DJ-vel, Alesso-val és Niall Horannal szerepelt, beszél arról, hogyan érinti őt a koronavírus helyzet, és azt is elárulja, hogy ő rózsaszínnek vagy zöld-fehérnek látja-e azt a cipőt, ami nemrég az interneten keringett.

YouTube-on elkezdtem egy vadonatúj videósorozatot, az első pedig egy elég mozgalmas hétről szól! Míg mindannyian be vagyunk zárva, nagyszerű volt kapcsolatba lépni a barátaimmal és sokatokkal.

Be vagyunk zárva, nyilvánvalóan mindenki otthon ragadt, de úgy tűnik, hogy én most elfoglaltabb voltam, mint valaha.

A 26 éves énekes nem árulta el, hány epizódot tervez feltölteni, de reménykedhetünk benne, hogy egy darabig folytatni fogja ezt a különleges videósorozatot, ugyanis utalt arra, hogy gyakran szeretné ezt csinálni. Mindenesetre mi már nagyon várjuk a folytatást.

Ha szeretnétek tudni, mennyi ideig próbált Liam Niall Horan livestreamjéhez csatlakozni, mindenképpen tekintsétek meg a teljes videót itt: