Ingyen koncertet adott az erkélyéről Liam Payne

Wow, ilyen helyen mi is szívesen laknánk!

Legutóbb megjelent dalához, a „Midnight”-hoz készített egy alternatív videót saját otthonából a One Direction egykori énekese, Liam Payne, amit először James Corden műsorában, a „The Late Late Show”-ban láthattunk.

A „Midnight” egy igazán különleges együttműködés Alesso-val, ugyanis míg a zeneszámot sikerült a koronavírus krízis előtt felvenniük, a kisfilm elkészítésére ekkor még nem került sor. A zenészek ettől függetlenül úgy gondolták, semmi nem állhat az útjukba, még a karantén sem. A track hivatalos videóklipjét a világ két különböző pontján vették fel márciusban: míg Liam londoni luxusházából, addig a svéd DJ los angelesi stúdiójából örvendeztette meg a szomszédokat.

Az egyik kedvenc dalom, amit valaha alkottam!! A „Midnight” segített nekem továbblendülni ezekben a furcsa időkben. Liam Payne és én reméljük, hogy veletek is ugyanezt fogja tenni!

Az április 8-án megjelent eufórikus kislemez immár a második kollaborálása a két zenésznek a 2016-os „Next To Me” után.

Ha valaha kíváncsiak voltatok arra, hogy hol lakik a sármos énekes, kötelező megtekintenetek a „Midnight” új, alternatív videóját, melyben Liam szó szerint körbevezet bennünket a lakásában. A klipben láthatjuk őt az erkélyen is táncolni, és bevalljuk, egy picit irigykedünk most azokra, akik azon környéken laknak.

A klip elkészítése kihívás volt egy picit a számomra, mert a lakásomat belül a lehető legérdekesebbé kellett tegyem.

Erről a srácok a Harper’s Bazaarnak nyilatkoztak: Azt nyilván tudjuk, hogy Liam próbál FaceTime-on kapcsolatba lépni a One Direction többi tagjával, de emellett fest, rajzol és dalokat ír, míg Alesso és a kutyája a Netflix „Tiger King” (Tigrisvilág) című sorozatát nézi.