Kitalálod melyik híresség gyerekkori képét látod?

És neked sikerül kitalálni kiket rejtenek a képek?

Nincs más dolgod, mint magadban megtippelni a képek és a segítségek alapján, ki is az a tündéri csöppség aki szembenéz veled. Ha megvagy a tippel, csak nyomj rá képre és máris felfedi magát az énekes!

Ha végeztél, mindenképp írd meg Facebook kommentben hányat sikerült eltalálnod! Jó szórakozást!

1.Az első kis drágaságról tudjuk, hogy nem Disney sztár, viszont gyereksorozat hozta meg neki a sikert, majd pedig hangja miatt lett főként ismert, hajviselete pedig egyszerűen ikonikus.

[wp_quiz_pro id=”36984″]

2. A második előadónk egy fiúbanda tagja volt, még mielőtt szétváltak volna a srácok. Ja, azt említettük, hogy ez a banda X-Faktoros volt?

[wp_quiz_pro id=”36987″]

3. Korunk egyik legnagyobb énekesnőjének gyermekkori képét láthatjuk. Az énekesnő idén új lemezzel érkezik és pont most derült ki, hogy Ariana Grande-val is lesz egy közös dala.

[wp_quiz_pro id=”36990″]

4. Az inkább feltörekvőnek mondható rapper-énekes nem mindig nézett ám úgy ki, mint most: extravagáns stílusa és polgárpukkasztó öltözete, na meg persze zúzósabb zenéje a legjobb ismertetőjelei.

[wp_quiz_pro id=”36992″]

5. Na, Ő az első versenyzővel ellentétben egy Disney-s szuperprodukcióban szerepelt kiskorában, na de az előtt is láthattuk már a képernyőn, főként kisgyermekeknek szóló műsorokban.

[wp_quiz_pro id=”36993″]

6. Ez a rapper szegényes körülmények közül nőtte ki magát a méltó helyére, ahol jelenleg is helyet foglal. Budapesten is járt már az elmúlt években!

[wp_quiz_pro id=”37000″]

7. Újabb bandatagot köszönthetünk köreinkben, de most egy csupa lányokból álló csapat tagját. Visszatérésük az év elejére volt várható, viszont ez elmaradt.

[wp_quiz_pro id=”37017″]

8. Micsoda? Egy újabb bandatag? Na igen, Ő viszont jövőre érkezik hazánkba és tudjuk, hogy sokan szeretitek.

[wp_quiz_pro id=”37018″]

9. Az idei Szigetet tervezett eredetileg berobbantani, egy hónapja megjelent lemezével, de lehet erre nem lesz lehetősége, pedig kíváncsiak lennénk új szőke és barna hajára.

[wp_quiz_pro id=”37019″]

10. Sokan hasonlítják egy, fentebb is látható énekesnőhöz, viszont egyetlen hasonlóság köztük az, hogy mind a ketten a popzene megmentői (najó, meg egy kicsit a kinézetük).

[wp_quiz_pro id=”37020″]

A következő oldalon pedig megtalálod a megfejtéseket is!