6 éve jelent meg Iggy Azalea első lemeze!

Összeválogattuk a 6 legjobb dalt a korongról!

Iggy Azalea karrierje egyik pillanatról a másikra olyan pálfordulást hajtott végre, mint a poptörténelem során még valószínűleg senkié. Az ausztrál rapper rögös úton ment végig, míg az nem lett, aki. Lehet utálni, lehet szeretni, úgyhiszem mindenki hibázhat. Azalea pedig pont az a személy, aki tanult belőle, sőt megmutatta, hogy utálhat egy egész kontinens, mégis képes volt rá, hogy összeszedje magát és ne adja fel életét – mivel a rapper debütáló lemeze után csak erre tudott gondolni.

A The New Classic minden volt, amit egy ilyen név be tudott határozni. Egy fehérbőrű, sárházból érkező, óriási alázattal rendelkező lány is lehet valaki a zeneiparban. Ami a dalokat illeti, akadtak köztük igazán formabontók, különlegesek is, mint ahogy nehezen emészthetők is. De mit is vártunk attól, akinek szinte semmilyen kreatív kontrollja nem volt első lemeze felett, kivéve videoklipjeibe volt beleszólása: azok pedig egytől egyig tökéletesek. De mit is emelhetünk ki a korongról? Íme hat dal, melyet mindenkinek kötelező ismernie a debütáló anyagról.

06. Black Widow (feat. Rita Ora)

Iggy és Rita közös alkotása a Fancy-vel karöltve beírta Azalea-t a történelemkönyvekbe. Az amerikai Billborad Top 100-on az első három helyet sikerült a rappernek elfoglalnia, ez pedig csak nagyon limitált számú előadónak sikerült eddig.

05. Change Your Life (feat. T.I.)

Meglepő, de a kislemezek nagyrészén nem kizárólag a rappert hallhatjuk, hanem közreműködő előadó is található rajtuk. Jelen esetben a fentebb is emlegetett T.I.

04. Bounce

A közel-keleti tematikájú kisfilmet valószínűleg ma már nem forgatná le az előadó, hiszen eléggé problémás lenne megítélése (megint).

03. Fancy (feat. Charli XCX)

Azalea-nak ez a dal hozta meg az átütő sikert, több hétig uralta a Billboard listájának legelső pozícióját, melyet senki sem fog tőle elvenni karrierje során. Vajon sikerül a jövőben újra a csúcsra törnie?

02. Fuck Love

Az agresszív dalt a mai napig imádja előadni Azalea, olyannyira, hogy Szigeten is hallhattuk tőle, miközben az egész közönségnek a középső ujját láttuk csak a levegőben.

https://www.youtube.com/watch?v=6MFPYubPQXo
01. Work

A dal, mely keményen saját életéről és a csillogás előtti megpróbáltatásokról szól, Iggy egyik védjegyévé vált az évek során. Mi is lehetne csodásabb, mint a sárházból (Azalea és egyéb hírességek fiatalkori házairól itt írtunk bővebben) egy villába költözni?