LIAM PAYNE: BÁNOM, HOGY A HÁRMASOMRÓL? ÉNEKELTEM

A One Direction izompacsirtája, Liam Payne végre megnyílt a debütáló albumát érő kritikákkal kapcsolatban.

Szívből sajnálja, hogy zöld utat adott azoknak a bizonyos daloknak a korongon.

Mint tudjuk, Payne debütáló lemezén egy elég érzékeny témát boncolgatott, sokak ki is akadtak a Both Ways c. dalon és nemtetszésüket fejezték ki iránta. Ugye a dalban egy könnyed és gyors menetet fest le egy parkolóban majd pedig áttérünk egy hármasra is, melyben egy biszexuális lány is szerepet kapott.

nagy fogyáson vagy plasztikán eshetett át a sármos énekes

A dalban az énekes azt is kifejezi, hogy úgy foglalkozzanak azzal a bizonyos testtel és testrészekkel, mintha az lenne az utolsó vacsora. Ez a sor [sharing that body like it’s our last meal] volt az egyik kiváltó ok, amiért az énekest bifóbiával vádolták, valamint az is kiverte a biztosítékot a hallgatóságnál, hogy ezáltal a biszexuális nőket nem teljes értékű emberként kezelte, hanem szimplán csak egy fétisként. Liam ezt mondta a dalról a napokban egy online interjú keretében a Dailystar-nak:

Őszinte leszek, nem volt egy megfontolt döntés ilyen szexuális töltöttséggel rendelkező dalt kiadni, nagyon zavaros volt az az időszak számomra. Sok dologról nem beszéltem akkoriban; sok dalt írtam, gőzerővel dolgoztam a lemezen, bazi lámpalázas voltam és féltem attól, mi lesz a jövőben.

– kezdte Liam

Sőt, meztelenre is levetkőzött, hiába meséli azt, hogy mennyire zavarja a helyzet. Ha ez nem lenne elég, Liam maga nyilatkozta, hogy a Hugo Boss fotósorozata olyan volt, mint egy szoftpornó-film.

Hamarosan újra ledobja a textilt a Hugo Boss kampány második részében

Azt is elmondta, hogy nagyon sajnálja, egyáltalán nem akart senkit megbánti, felháborítani.

Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbántottam bizonyos dalokkal vagy tettekkel a karrierem során. Visszatekintve, ez csak egy kis része volt az életemnek.

Új kislemezén, az Alesso-val közös Midnight-on már érezhető egy kis fejlődés is, dalszöveg szempontjából, hiszen végre nem saját kisugárzására, kinézetére és izmos felsőtestére reflektálnak dalai. Erősen meghatározó volt a Strip  That Down is, mely erősen szexuális töltetű.

Miután nagyon sikeres volt a Strip That Down, minden dalomat hasonlóan szexuális töltetűnek akarták. Ördögi kör volt, persze egy fiatal srác vagyok, aki felfedezi önmagát és testét is, meg természetesen nagyon bejöttek dalok és stílusuk is.

A jövőről is szó esett, amiben kitért arra az énekes, hogy kevesebbet fog vetkőzni és kevésbé lesz fülledt új zenéje.

Azt kell, hogy mondjam, az új zeném kevésbé szexi, úgy érzem az az idő már elmúlt. Hiába lesznek vetkőzős fotóim a jövőben is, a zeném teljesen más lesz.