ELLE USA

MEZTELENÜL PÓZOL DUA LIPA

Az ELLE készített új interjút és fotósorozatot a pophercegnővel.

Volt szó mindenről a beszélgetés során, először is fontos leszögezni, hogy Dua Lipa a mai napig egy airbnb lakásban tartózkodik – ez már a második, mióta visszatért az ausztrál promóciós road showjáról, hiszen amikor hazatért akkor derült ki számára, hogy elárasztotta szeretett lakását az ár.

A Zoom-on készített interjú talán a legaktuálisabb témákat képes felölelni, hiszen hiába a bezártság, Lipa-t magát nem rengeti meg, hogy egyhelyen kell maradnia, lemezét pedig a mai napig csak minimális szinten képes népszerűsíteni. Az ELLE US beszélgetett a brit énekesnővel.

nehéz pozitívnak maradni ezekben a nehéz időkben

Hiába, nagyon nehéz egy ízig vérig pop lemezt, mint a Future Nostalgia népszerűsíteni otthonról, így nem csoda, ha több előadó inkább kihátrál a korongjaik kiadásától – főként a popkultúrában ismertebb nevekre gondolhatunk ilyenkor elsősorban, példának okáért Lady Gaga Chromatica című-, vagy Alicia Keys lemezére.

Egy gitár takarja a meztelen Dua Lipa testét

De, mint tudjuk egyáltalán nem Dua-n vagy kiadóján múlott a döntés, hogy mikor is kerüljön ki a lemez. Természetesen Ők is a lemez eltolása mellett tették le a voksukat, de végül nem így lett.

Láthatjuk azt is, hogy minden előre el volt tervezve: a lemez megjelenésével egyetemben sorra érkeznek az interjúk, a fellépések, melyek mind előre le voltak szervezve, valamint természetesen a hazánkat is keményen érintő fesztiválszezon, hiszen Lipa érkezése a Sziget Fesztiválra lenne a hazai szezon egyik kiemelkedő alakja.

Szerintem a szivárgás csak megerősítette a belső akaratomat, ki akartam már adni ezt a lemezt. Elfogadom, hogy okkal történt és hálás vagyok, hogy így lett.

Sírva közölte a szivárgás tényét Instagram-on az énekesnő, hiszen órási terhet rótt hátára ez az egész szituáció. Erre is kitért Lipa, hiszen úgy érzi fontos, hogy megmutassa, hogy van egy érzékeny, törékeny énje is és igenis egy érző lényt takar a pophercegnő imidzs.

Mindig is próbálom megmutatni a sebezhető, érzékeny énemet a dalaimon keresztül, szerintem ez hozott még közelebb a rajongóimhoz.

Mint ahogy a kiadója és menedzsere is elmondta, hogy 2 éves népszerűsítő program elé néznek a Future Nostalgia-val, most pedig ezekre mégjobban ráfeküdtek, hiszen egyszer biztosan visszatér minden a normális kerékvágásba és képes lesz Lipa is megadni a lemeznek ami jár – turné, fellépések és személyes interjúk.

A vírus megváltoztatott pár dolgot természetesen, nagyon limitáltak az erőforrásaink és a lehetőségeink de megtesszük a legjobbakat és nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy meg tudjuk ugrani ezt a problémát.

Hiába mondták le fellépéseit, Dua teljes mellbedobással hozza ki a maximumot abból, amiből lehet építkezni. A Don’t Start Now fellépése egész csapatával szimplán ikonikus, valamint az airbnb lakásban előadott Break My Heart, green screen-nel pedig fenomenális.

Arról, hogy mik Lipa tervei a jövőben, sokmindent tudhatunk már: készül harmadik lemeze, európai népszerűsítő turnéját jövőre halasztották, bécsi dátuma pedig egyelőre kérdéses, hogy meg lesz-e egyáltalán tartva.

Az ELLE pedig megjegyzi, hogy a fentebb forrásként elérhető linken található interjú egy frissített verzió, a nyomtatott verzióban egy, a járvány előtti verziót olvashatunk majd.