Dua Lipa egész csapata otthonról lépett fel webkamerán keresztül!

Le a kalappal!

Nyilván való, hogy minden énekes próbálja kihozni a legtöbbet az otthoni létből és próbál minél többet nyújtani rajongóinak. De senki sem csinálja úgy, mint Dua Lipa.

Természetes, hogy az otthoni körülmények nem mindig adnak lehetőséget profi fellépések megvalósítására. Pláne, hogy az egész csapat különböző helyeken van, otthonukban. Kezdve a táncosoktól, a bandán át egészen az énekesig magáig.

Jellemző ilyenkor azonban akusztikus előadásokat nyújtani, hiszen egy kis muzikalitással már le is tud ülni kedvencünk a kamera elé és elénekeli pár dalocskát, esetleg valaki tudja biztosítani neki ezt. Dua kifejezetten egyedien bekkelte ki ezt az egész kérdéskört, ugyanis konferenciabeszélgetést hoztak létre, ahol Ő magán kívül az egész bandája, táncosai és vokalistái is jelen voltak. Értelemszerűen a banda tagjai adták az alapot, mint az élő fellépések során, Dua végigénekelte a fellépést, miközben vokalistái erősítették a fellépést, táncosai pedig az egész koreográfiát végignyomták – tökéletesen. Hihetetlen, mennyire naprakész és innovatív ötletekkel állnak elő, úgy tűnik a muszáj nagy úr.