BRITNEY SPEARS KI NEM ÁLLHATJA APJÁT, DOLGOZNI SEM HAJLANDÓ

Még mindig kavarognak a viharfelhők a popikon feje felett.

Mint ahogy már beszámoltunk róla, folynak a tárgyalások Britney Spears gyámságáról, mely egyelőre áprilisig biztosan életben lesz. Most egy névtelen forrás a US Weekly-nek számolt be arról, mit is gondol az énekesnő az ügyről.

A látszat csalhat: állítólag ki nem állhatja apján a popikon.

A magazin információi szerint azért nem hajlandó dolgozni már 2 éve a pophercegnő, hogy ellenálljon apjának, aki 2008 óta a gyámja. Britney ki nem állhatja apját és azt, hogy havi 10.000 dollárt, azaz csaknem 3 millió forintot kell fizetnie neki azért, hogy kezelje a vagyonát és személyes ügyeit, természetesen ezt mind az ő pénzéből. Ezt sem Britney, sem hivatalos forrás nem erősítette meg, így lehetséges, pusztán pletyka az egész.

Britney legutóbbi albuma 4 éve jelent meg.

Ha így van, az sajnos azt jelentheti, hogy egyhamar biztosan nem kapunk új zenét Britney-től. 13 éves fia, Jayden is alátámasztotta ezt nemrég egy Instagram videóban, ahol arról számolt be, hogy rég nem látta híres édesanyját zenével foglalkozni, és mikor rákérdezett nála, hogy mi lett az előadói karrierjével, Britney válasza az volt, hogy lehet, inkább abbahagyja. 

A következő tárgyalás áprilisban lesz, addig is rengeteg erőt és kitartást kívánunk az énekesnőnek, hiszen az ő boldogsága a legfontosabb. Azért reméljük, egyszer visszatér még a zenéjéhez is.