DEMI LOVATO BEVÉDTE BILLIE EILISH-T

Az énekesnő azt is elárulta, hogy szeretne Billie-vel dolgozni a jövőben.

Billie Eilish rengeteg kritikát kap furcsa stílusa, és bő szabású ruhái miatt, nemrég pedig a Brit Awards-on beszélt is arról, milyen hatással volt rá az a sok negatív komment, melyet online kap nap, mint nap. Most pályatársa, Demi Lovato kelt a védelmére, és egy interjúban csupa dícsérő szavakkal illette a mindössze 18 éves szupersztárt.

Maga Demi is rengeteg kritikát kap az alakja miatt.

Demi elárulta, hogy felnéz Billie-re, amiért az elvárásokkal szembe megy, és mindig önmagát adja.

Mindenki azt várná egy 17-18 éves lánytól a zeneiparban, hogy levetkőzzön és szexi legyen. Ehelyett ő hű marad önmagához, és a testét rejtély fedi, mert nem akarja megadni másoknak a hatalmat, hogy ítélkezhessenek felette. Szerintem ez nagyon menő dolog.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy szívesen közreműködne Billie-vel a jövőben.

Előadóként is teljesen a saját stílusában mozog, és imádom, amit csinál. Egyszer nagyon szeretnék vele dolgozni.

Billie Eilish tavaly a Calvin Klein kampányarca volt.

Billie egyébként tavaly a Calvin Klein kampányában mesélt arról, hogy nem szeretné, ha idegenek nyilvánítanának véleményt a testalkatáról, ezért is láthatjuk kizárólag bő cuccokban.

Senki nem mondhatja, hogy túl vékony vagyok, vagy túl kövér, túl nagy a seggem, vagy túl lapos. Nem tudhatják, hiszen nem látják

– ecsetelte Eilish.

Demi egyébként nemrég Ellen műsorában beszélt egykori függőségéről, és új dala, az I Love Me is megjelent. Következő stúdióalbuma is vészesen közeleg, és reméljük, minél előbb összeáll Demi és Billie egy szám erejéig.