GYÖNYÖRŰ BALLADÁVAL JELENTETTE BE KATY PERRY: IDÉN ÉRKEZIK ELSŐ GYERMEKE!

Eseménydús nyár elé néz az énekesnő.

Megjelent Katy Perry új dala és videója, a Never Worn White, ebben jelentette be várandósságát a színész Orlando Bloom-tól. A baba nyáron érkezik, az új albummal egyetemben.

A klip igencsak letisztult, hol egy virágokkal díszített, hol egy fehér ruhában látjuk Katy-t. A ballada a közelgő esküvőjéről szól, melyről nemrég egy ausztrál magazinnak nyilatkozott, erről itt írtunk bővebben. Az énekesnő a félelmeiről is énekel, és arról, hogy ezek ellenére alig várja, hogy igent mondjon szerelmének.

Büszkén mutogatja kerekedő pocakját az újdonsült kismama a videóban.

Az énekesnő első frigye két évig tartott, akkori férje a brit komikus Russel Brand volt. Orlando-nak sem ez az első házassága, egy most 8 éves gyermeke is született volt feleségétől, Miranda Kerr-től. Erről tavaly a Billboard magazinnak mesélt Katy:

35 évesen próbálok egy kicsit kiegyensúlyozottabb és mindennapibb életet élni. Nem ritka, hogy reggelente én viszem suliba Orlando kisfiát, Flynn-t.

Orlandoval 4 éve alkotnak egy párt.

Az énekesnő azt is megosztotta Twitter oldalán; örül, hogy végre nem kell majd behúznia a hasát, vagy nagy méretű táskákkal takargatnia.

Gratulálunk Katy-nek a babához, és már alig várjuk, hogy nyáron kiadja új albumát.