KATY PERRY: NEM SZOROS A KAPCSOLATOM TAYLOR SWIFT-EL

Katy Perry az ausztrál Stellar magazinnak beszélt Taylorral való kapcsolatáról, új albumáról, és közelgő esküvőjéről.

Katy Perry és Taylor Swift tavaly, majdnem fél évtizednyi dráma után békültek ki igencsak látványos módon, az utóbbi énekesnő You Need To Calm Down című dalának klipjében. De kamu lett volna az egész? Ha nem is teljesen, Katy szavai arra engednek következteni, hogy mindkettejüknek le kellett nyelni büszkeségüket és félretenni sérelmeiket egy közös cél érdekében.

Perry szerint ugyanis a fiataloknak szükségük van emberekre, akikre felnézhetnek, így muszáj jó példát mutatni nekik, még akkor is, ha nehéz. 

Az összetartás példái szerettünk volna lenni. A megbocsájtás egy hatalmas és csodás dolog, ha pedig az ellenségednek is képes vagy megbocsájtani, akármennyire is nehezedre esik, az a legcsodálatosabb dolog

– fogalmazott az énekesnő.

És hogy mostmár újra barátok-e Taylorrak? 

Igazából nem túl szoros a kapcsolatunk. Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, de viszonylag sűrűn írunk egymásnak. Nagyon tetszett az új dokumentumfilmje. Végre képes volt megnyílni a világnak, és megmutatni, hogy nem minden tökéletes körülötte sem, és ez így van rendjén.

Katy és Taylor 2010-ben: barátokból váltak ellenségekké.

Taylor Swifttel való kapcsolatán kívül van Katynek még egy érdekes kapcsolata, méghozzá vőlegényével, Orlando Bloomal. A pár 4 éve van együtt, az esküvőt pedig idénre tervezik, bár Perryéknek nem igazán számít a buli, inkább az emberek, akik ott lesznek rajta, ugyanis ők fogják felelősségre vonni őket, mikor a nehézre fordulnak a dolgok. 

A kapcsolatunk ugyanis egyszer csodálatosan jó, aztán pedig nagyon nehéz, de ez van, mikor egy olyan emberrel vagy együtt, aki minden nap kihívások elé állít, hogy a lehető legjobb önmagad hozza ki belőled

– magyarázta az énekesnő.
Katy és vőlegénye, Orlando Bloom között 4 éve dúl a szerelem.

Katy az új albumáról is elárult pár részletet a magazinnak, mely eddigi legszemélyesebb munkájának ígérkezik. Bár a megjelenés időpontját még homály fedi, az már biztos, hogy sokkal derűlátóbb lesz, mint a 2017-es Witness.

A sötét hangulatú Witness-hez képest vidámabb lesz az új korong.

Minden albumom életem egy korszakáról szól. Az előző lemez egy igazi érzelmi hullámvasút volt, akkor ugyanis egy nagyon ingatag időszakon mentem keresztül. Az új korong témái között szerepel a mentális egészségem, a valódi boldogság, és az ahhoz vezető út.