kelly

P!NKKEL és MARSHMELLOVAL dolgozott együtt KELLY CLARKSON új kislemezén!

Megjelent az amerikai énekesnő, Kelly Clarkson új dala, a „Broken & Beautiful”.

Az új kislemez az „Uglydolls” c. animációs filmhez készült, ahol Clarkson a főszereplőnek, Moxynak a szinkronhangja. A dalszövegíró P!nk, míg a producer Marshmello volt.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Kelly Clarkson 2002-ben futott be az akkor még új tehetségkutatóban, az American Idol-ban, amit meg is nyert és azóta megjelentetett 8 lemezt („Thankful”, „Breakaway”, „My December”, „All I Ever Wanted”, „Stronger”, „Wrapped In Red”, „Piece By Piece”, „Meaning of Life”) és több mint 30 kislemezt, ezekből pedig bezsebelt 3 Grammy-díjat és számos Grammy-jelölést is. Világszerte több mint 130 millió albumot és kislemezt adott el.

Számos műfajban próbálta már ki magát, köztük rock, pop, country, viszont az utóbbi korong soul &  R&B stílusú, poppal fűszerezve.

2017. október 23-án jelent meg az Atlantic Records gondozásában a „Meaning of Life” névre keresztelt stúdióalbum, melyen olyan dalszövegírók, producerek dolgoztak  mint Jesse Shatkin (Sia, Paloma Faith, One Direction), Priscilla Renea (Madonna, Rihanna, Mariah Carey) vagy Greg Kurstin (P!nk, Ellie Goulding, Adele). Első kislemeze a „Love So Soft” volt, mely nagyon pozitív véleményeket kapott, hasonlóan a „Meaning of Life„-hoz. Később 2 új kislemez is kiadásra került „I Don’t Think About You” és „Heat” címmel.

Emelett „Never Enough” címmel is jelent meg dala, mely „A Legnagyobb Showman” film betétdalának átdolgozott verziója.

Jelenleg Amerikában turnézik, mellette pedig az amerikai „The Voice” 16. évadának egyik mentora.

Májusban ismételten ő lesz a „Billboard Music Awards” műsorvezetője, szeptemberben pedig saját talk showját, a „The Kelly Clarkson Show„-t fogja vezetni.