kelly

Saját talk showt kapott Kelly Clarkson!

Az amerikai énekesnő, Kelly Clarkson már a TV képernyőkön fog feltűnni, hisz szeptember 9-én indul saját talk showja, a „The Kelly Clarkson Show„.

Clarkson a 2000-es American Idol első szériájának megnyerésétől kezdve egy pillanatra sem állt meg, folyamatosan építette karrierjét.

2016 végén váltott kiadót, onnantól kezdve az énekesnő 2017-ben egy r&b és soul lemezt adott ki „Meaning Of Life” címmel, majd novemberben 2. könyvét is megjelentette, amihez egy karácsonyi dal is párosult.

2018-ban ő vezette a Billboard Music Awards-ot, az amerikai The Voice zsűritagjává vált, amit meg is nyert mentoráltjával, Brynn Cartelli-vel. Majd év végén az előbb említett tehetségkutató újabb évadját is bevállalta, amit ismét ő nyert Chevel Shepherd-del.

Pár napja kezdte el aréna turnéját is az USA-ban, mely márciusig tart, mivel a soron következő The Voice évadban is mentor lesz.

Emellett érdemes megemlíteni azt a rengeteg talk showt (Ellen, James Corden, Jimmy Kimmel stb.) és díjátadót, ahol megjelent és fel is lépett.

Íme a „The Kelly Clarkson Show” első trailere!