Kiderült! Ekkor tér vissza, 9 év után Ashley Tisdale!

Bő egy hónap és új koronggal jelentkezik az énekesnő!

9 évvel ez előtt jelent meg utolsó stúdióalbuma, a „Guilty Pleasure” – úgy tűnik készen áll tényleg kiadni harmadik stúdióalbumát a High School Musical sztárja.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Ashley Tisdale két kislemezzel is jelentkezett már az elmúlt időszakban. Az egyik a visszatérő kislemeze volt, mely harmadik albumának, a „Symptoms”-nak is a lead kislemeze volt, a „Voices In My Head”. Ezt követte a „Love Me & Let Me Go”, melyen videójában

Mindkét dal bizonyította, hogy Ashley-nek van helye az iparban: pop-köntösben beszélnek dalai komoly témákról. Már az album címe is, a „tünetek” azt sugallja, hogy egy ilyesmi témát fog felölelni a korong, ami Tisdale elmondása szerint így is lesz.

Ash komoly szorongással küzdött az elmúlt években, több orvost és terapeutát is meglátogatott, majd saját gyógyírját a zenében találta meg. Elmondása szerint ez lesz eddigi legszemélyesebb albuma, minden dalt Ő maga írt, illetve a produceri és a vizuális munkákban is teljesen kivette a részét. Tegnap árulta el Instagram-on, hogy a „Symptoms” bő egy hónap múlva, május 3-án érkezik a boltok polcaira. Ha fizikálisan itthon is megjelenik, biztosan indítunk majd nyereményjátékot is!

View this post on Instagram

SYMPTOMS // 5.3.19

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on