Tejben fürdik Ashley Tisdale vadonatúj kisfilmjében

A komoly témákat is fel lehet dolgozni pop köntösben.

Ashley Tisdale 9 évvel ezelőtt jelentkezett albummal, most pedig egy teljesen új oldalát mutatja meg, a hamarosan érkező „Symptoms” c. kiadványban. Tisdale minden interjúban hangsúlyozza, hogy a mostani, friss dalai 100%-osan saját tapasztalatait és érzéseit vetítik ki, minden dalt Ő maga írt, valamint a produceri és a látványvilági munkákban is kiveszi a részét. Ashley szerint a szellemi egészséggel foglalkozó daloknak nem kell depresszívnek és nyomasztónak lennie, ugyanis pop köntösben is feldolgozóhatóak különböző témák. Erre tökéletes példa a mostani, „Love Me & Let Me Go” c. dala és videója is, illetve előző videóklippes dala is, a „Voices In My Head.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Tisdale szimbolikus jelentést adott mindennek a „Love Me & Let Me Go” kisfilmjében. A videóban a szorongás különböző szakaszait reprezentálja különböző motívumokkal: az énekesnő egy gyengén megvilágított szobában meséli el fájdalmas történetét. A táj fokozatosan világosabbá és színesebbé válik, Tisdale pedig a rózsaszín fényben felülkerekedik érzésein. Ugyan ez mondható el a videó végéről is, ahol kvázi tisztára mossa magát, elengedi a fekete fátyol s világos ruhában lebeg a térben – ezzel szimbolizálva, hogy végre megszabadult az érzésektől, amik gyötörték.

Tisdale elmondása szerint már nem kell sokat várni harmadik albumára, hiszen már csak pár utolsó simítást kell elvégezniük rajta.