UPDATE: ALBUM MEGJELENÉSI DÁTUM | 9 ÉV UTÁN TÉRT VISSZA ASHLEY TISDALE! | VOICES IN MY HEAD PREMIER

UPDATE: Ashley Tisdale a Paper Magazine-nak megerősítette, hogy a harmadik albuma, a „Symptoms” 2019 januárjában érkezik, egyelőre 9 dal kapott rajta helyet, s köztük lesz a: „Voices In My Head”, „Symptoms” valamint egy „Insomnia” c. dal is!

All the voices in my head always try to break me, fuck me up and change me…

9 év. 9 kerek év. 108 hónap, és körülbelül 3240 nap telt el úgy, hogy Ashley Tisdale harmadik albumának promótálásába vágott volna, és igazán visszatért volna a zeneiparba. Igaz, 2013-ban a „You’re Always Here” c. dalt is kiadta, de azt csak nagypapája tiszteletére, semmi zenei visszatérés nem volt betervezve akkor.

Most pedig Tisdale gőzerővel dolgozik visszatérésén, és elmondása szerint nagyon izgatott, illetve nagyon jól esik neki a sok pozitív visszajelzés – úgy, hogy mostanáig nem is adott ki semmit. Mostanáig.

They never stop talking

A „Voices In My Head” egy igazi pop-perfection. Dallamilag és produkció szempontjából tökéletes, de a dalszöveg mellett sem mehetünk el szótlanul. Ashley elmondása szerint a pánikbetegsége valamint szorongásáról is, melyről a dalban énekel. Külön kiemelendők a hangok, amik a háttérben halkabban szólnak, pont úgy, mint ahogy a dal címe sugallná.