Na erre nem számítottál: visszatért a JONAS BROTHERS

UPDATE (03. 05.): Rendezői változat

Mi is jobb egy Jonas fannak, kedvelőnek, mint a banda visszatérése? Hát természetesen a visszatérő daluk, a „Sucker” videójának rendezői változata. Ez azt jelenti, hogy ebben a kibővített verzióban új jeleneteket és képeket láthatunk zenével és zene nélkül egyaránt. Talán érthetőbb is lett a videó, főleg a vége és a vacsorás jelenet.

Alig telt el pár nap azóta, hogy elkezdtek erről pletykálni az emberek.

Tényleg, 4 nappal ez előtt publikáltuk mi is a cikkünket, miszerint hamarosan visszatér a JONAS BROTHERS, azaz Nick, Joe és Kevin Jonas. Még viccelődtünk is, hogy elég hirtelen történik a dolog, de valószínűleg senki sem gondolta volna azt, hogy ma új dalt kapunk.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

A tesók úgy tűnt, hogy mostantól Jonas Brothers helyett már csak JONAS néven fognak futni (hello Marina and the Diamonds = MARINA), legalább is ezt pletykálták, de ez végül úgy tűnik nem jött össze. Minden platformon megmaradtak Jonas Brothers néven. Az új daluk pedig a „Sucker” reggel 6 óra körül debütált, miután bő 10-12 órán át sötétség borította a srácok régi közösségi médiás platformjait. Várhatóan így Nick és Joe szóló karrierje, így a DNCE is szünetelni fog egy rövid ideig.

A meglepően fülbemászó dallal együtt megérkezett a hivatalos kisfilm is a dalhoz, melyben mind a három Jonas tesó irtózatosan szexi, illetve mindhármuk felesége/barátnője/asszonya/másik fele is megjelenik a kisfilmben, kvázi nekik dedikálva az „I’m a sucker for you” (=”megveszek érted”) sort és amúgy magát az egész dalt. Priyanka Chopra (akinek amúgy Nick pár napja a Shallow-t énekelte Lady Gaga és Bradley Cooper-től), Sophie Turner és Danielle Jonas is nagyobb mennyiségű szerepet kap a videóban. Fentebb is kiemeltem már, hogy meglepően jó dalt kaptunk a srácoktól, de ezt megkoronázták még egy igazán fasza kis videóval is, amit mindenképp érdemes megnézni.