UPDATE: HIVATALOS BEJELENTÉS | BRÉKING: Visszatér a JONAS BROTHERS

Derült égből fasírt Jonas Brothers

UPDATE (02. 28.): Holnap reggel hat órakor érkezik a Jonas Brothers visszatérő dala, a „SUCKER„!

View this post on Instagram

Midnight ET #Sucker @jonasbrothers

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Egyre több és több neves külföldi weboldal ad tájékoztatást a hírről, miszerint a Jonas Brothers idén visszatér a zenei életbe. Ha ez nem lenne elég, már alá is írtak egy szerződést az Repbulic Records-al is! Sőt, nem csak egy album hanem egy dokumentumfilm illetve egyéb különlegességekről is szó van jelenleg. Viszont ez valószínűleg Nick és Joe szólókarrierjébe kerül majd, nem várható egyhamar így DNCE és Nick Jonas dal, kizárólag Jonas Brothers!

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Gondolom nem kell bemutatni a szólóban illetve új bandában is nyomuló srácokat, természetesen Nick Jonas-ról, Joe Jonas-ról és Kevin Jonas-ról van szó. Míg Nick és Joe hangját eddig is hallhattuk – utóbbiét a DNCE nevű társulatban – addig Kevin anno összeházasodott és eltűnt a zenei (illetve a reflektorfény elől) életből. Egy közeli forrás azt nyilatkozta, hogy ez lesz

A banda régebben pop-rock zenét készített és azért bomlottak fel, mert mind a hárman más irányba mentek volna zeneileg – és végül Nick és Joe is a popzenében kötött ki. Csak hát nem mindegy, hogy elektro-pop vagy rnb-pop. Nos, kíváncsian várjuk milyen irányba indulnak el a fiúk. Ki ne emlékezne a karrierjük kezdetén keletkezett slágerekre?

Amúgy a banda pár éves pályafutása alatt bezsebelt egy Grammy díj jelölést, 17 millió eladott albumot, valamit 4 albumot is sikerült kiadniuk, az utolsót 2009-ben. 2013-ban amúgy egy ötödik album is elkészült volna, de ekkor történtek a bizonyos konfrontálódások, ezért csak egy élő felvételeket tartalmazó album lett belőle, egy-két új dallal.