Ezeket a dalokat énekli Nicki Minaj holnap BUDAPESTEN! (lejátszási lista a cikkben)

Mire is számíthatunk holnap? A cikk végén Spotify lejátszási lista vár titeket!

Mint tudjuk holnap érkezik hazánkba első alkalommal a rapkirálynő, maga Nicki Minaj. Azt is tudjuk, hogy óriási show-val készül a hazai közönségnek, illetve kvázi három előzenekarral is készül nekünk. Ez amúgy nem teljesen állja meg a helyét, ugyanis ZAVODI és luxusfeleségek Tünde lánya, MARDOLL lesz Nicki előzenekara hazánkban, ehhez pluszba társul még Juice WRLD – de itt jön a csavar.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Az amerikai rapnagyasszony turnéja ketté van bontva, és a két rész között lép színpadra Juice WRLD, aki körülbelül 30-45 percet sincs a színpadon. Ez az idő pontosan elegendő, hogy a színpadot és Nicki-t is a második részhez összerakják. A gigashow első része Nicki keményebb, rappesebb/roman oldalát mutatja be olyan dalokkal, mint a „Hard White”, „Only”, „Did It On ’Em” vagy a tömérdek mennyiségű featured rész.

Míg a második inkább a populárisabb dalokat, slágereket és a pop/barbie Nicki-t mutatja majd be olyan slágereken keresztül, mint a „Pound The Alarm”, „Whip It”, „Starships” vagy a záró „Superbass”. Természetesen ez a setlist változhat, de elég valószínű, hogy ezeket a dalokat halljuk majd hétfőn este a koncerten.

A pontos setlist pedig valószínűleg a következő lesz

Igen, ez elsőre brutálisan soknak tűnik, az átvezetőkkel együtt kereken 40 dal, viszont fontos megjegyeznünk, hogy Nicki azokat a dalokat, amik mögött zárójelben szerepel egy másik előadó neve, azokat rövidítve adja elő, kizárólag saját részét plusz egy pár másodpercet a zárójelben található előadóból. Illetve, az átvezetőket sem Nicki maga énekli/rappeli el nekünk, azokat videók és/vagy táncosok társaságában hallhatjuk felvételről. A második oldalon pedig a dalokat egy listában is megtaláljátok, nem kell Spotify-ról kimásolgatni őket / kötelezően ott hallgatni.