Meg van mi lesz Ariana Grande következő kislemeze

Mondhatni szinte egyértelmű volt a választás.

Pénteken, hazai idő szerint reggel 6 órakor jelenik meg Ariana Grande legújabb lemeze, mely a „thank you, next” címet kapta. Ari fél éven belül már második albumát dobja a piacra, az előző „sweetener” augusztusban jelent meg és óriási visszhangja volt a kislemezeknek és magának az albumnak is.

Nos, Ari keze alatt mostanában csak úgy füstöl a billentyűzet, ugyanis mindennap Twitterezik és válaszolgat a rajongók kérdéseire és reflektál a kérésekre és a pletykákra is – életben tartva így a közösségi média világát. Grande állítása szerint annyi interakció történt vele a mostani online léte során, hogy szinte összeomlott a Twitter rendszere és mindenféle hiba és torzítás lépett fel. Na de, ami minket érdekel, az természetesen az a kevés információ amit ilyenkor csepegtet. A „thank you, next” és a „7 rings” – aminek köszönhetően amúgy egy igazán kellemetlen, szinte Google Fordítóval fordított szöveget tetováltatott magára – után most elárulta, hogy következő kislemeze nem más lesz, mint a

Érdekes, hogy én például a kisujjamat mertem volna adni, hogy ez lesz a következő kislemeze az albumról, pedig még én sem hallottam a korongot. Szinte biztosan e mögött is erős promóció lesz majd. Amúgy a dal állítólag Big Sean-ről fog szólni.

Amúgy az énekesnő nem csak azt árulta el, hogy mi lesz a következő kislemeze, hanem azt is, hogy az „Only 1” biztosan felcsendül majd a hamarosan kezdetét vevő „sweetener world tour„-on.