Nem hiszel a szemednek! Ennyiért lép fel Madonna a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon!

A napokban írja alá a popkirálynő a szerződést.

Közelebb van Madonna visszatérése, mint arra számítunk. Pár hónapja már fel-fel reppentek a pletykák, miszerint a popkirálynő, Madonna lesz a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál főfellépője, mely most úgy tűnik tényleg megtörténik – hozta nyilvánosságra a Ynet.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

A popkirálynő új, portugál zene s életstílus által befolyásolt lemeze még idén várható, és olyan előadókkal dolgozik/dolgozott együtt a korongon, mint Anitta vagy Maluma – aki nem mellesleg hamarosan hazánkba érkezik. Hol is lenne jobb promótálni a „Rebel Heart„-ot követő korongot, mint a több száz milliós nézettséggel rendelkező Eurovíziós Dalfesztivál fináléjában?

De mennyi az annyi?

Pontos összeget is lehozott a Ynet, miszerint Madonna 1,5 millió dollárért (~ 412 millió forint) vállal el egy tíz perc hosszúságú előadást: ez másodpercenként ~ 600 ezer forintot, percenként pedig több, mint 40 millió forintot jelent az énekesnő kasszájának. Nem semmi, nemde? Várhatóan az elkövetkezendő héten kerül véglegesítésre a szerződés, utána pedig érkezik a bejelentés és egyben Madonna új era-ja is.

A dalfesztivál amúgy idén Izraelben kerül megrendezésre, miután a 2018-as kiadást Netta nyerte meg a „Toy” c. slágerével. Netta pont a napokban jelentkezett új dalával, ami enyhén szólva borzalmas. Május 14 és 18 között a rendező városba, Tel Aviv-ba, több, mint 10.000 embert várnak – és ők kizárólag a dalfesztiválra érkező rajongók és turisták.