ÉLŐ: Lizzo – Juice

Lizzo Ellen DeGeneres vendége volt!

Nem is olyan rég mi is beszámoltunk Lizzo-ról, hiszen Ő is egyike volt a MUSICDAILY: PUSH előadóinknak. Nos, úgy tűnik épp időben, ugyanis az Atlantic-nál (azaz az egyik nagyobb kiadóval közösen) a debütáló albuma április 19-én érkezik, „‘Cuz I Love You” címmel. Előtte pedig independet előadó volt. A „Juice” megjelenéséről a MUSICDAILY: PUSH cikkünkben olvashattok bővebben.

Amúgy az énekesnőnek két viral videója is lett, ebből az egyiket be is építette az Ellen Show-s fellépésébe, a fuvola, melynek köszönhetően óriási népszerűségre tett szert, melyet majd a fellépés alatt találhattok meg. Illetve a „bye bitch” nevezetű meme is hozzá kapcsolható, mely szintén viral lett főként Twitteren és Instagram-on.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Lizzo most a hazánkban is kedvelt Ellen DeGeneres vendége volt, ahol természetesen a „Juice” c. dalával robbantotta fel a színpadot és pörgette fel a közönséget is. Lizzo a megszokott, bohókás, táncikálós és nagyon közvetlen formáját hozta, amit láthatóan a közönség, Ellen és Lizzo maga is nagyon élvezett.