Narancs helyett a füledet fogja kicsavarni Lizzo és a vokáljai!

Úgy tűnik az első „new music friday”-en sem maradunk már új dalok nélkül.

Aki esetleg nem ismerné Lizzo-t, aki olyan dalokat adott már a világnak, mint a „Good as Hell„, „Phone” vagy a „Truth Hurts„, akkor ez egy tökéletes alkalom arra, hogy megismerje a detroiti hip-hop, pop és alternatív vonalon mozgó énekesnőt, aki egyébként teljes lényében óriási aktivista. Lizzo minden videójában, élő fellépésében és közösségi média posztjaiban a „body positvity”-t illetve a másik elfogadását hirdeti – ez pedig kitől tűnne még valósabbnak, mint tőle. Élő fellépései során szinte mindig kijelenti mennyire büszke testére, előszeretettel hord falatnyi ruhákat és szívesen twerkeli át az éjszakát táncosaival.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Melissa Jefferson, azaz művésznevén Lizzo 1988. április 27-én született Detroitban, és igazából már két albumot, egy EP-t és számtalan kislemezt tudhat magáénak. A kezdetekben amúgy több bandát is alapított és saját maga adta ki szerzeményeit, egészen 2016-ig, amikor is az első nagy kiadó által kiadott EP-je megjelent „Coconut Oil” címen. A középlemez egyébként a Rolling Stone 2016-os évvégi listáján a 16. helyen végzett, ami óriási elismerés.

Lizzo karrierje innentől kezdve pedig durván ível felfele. A „Good as Hell” például egy nagysikerű sorozat, a „Barbershop” betétdala is volt. Az énekesnő nem csak öblös és kiváló hangjáról, hanem rap képességeiről is híres. Ügyesen ötvözi a rap, a pop és a hiphop elemeit dalaiban. Erről is ad tanúbizonyságot a „Water Me„, a „Fitness„, a „Boys” valamint a „Truth Hurts” is – utóbbiban elég ironikusan áll a dolgokhoz.

A ma megjelent kislemeze a „Juice” úgy tűnik már tényleg első major kiadó által kiadott albumának az előszele – remélhetőleg Lizzo is kiadja a szám szerint harmadik, de egyben első albumát.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!