Balkanika TV

PREMIER: Kiszivárgott INNA legnagyobb slágerének alternatív verziója! #HOT

Ki ne emlékezne még INNA debütáló dalára, „HOT„, ami annyira melegre sikeredett, hogy futótűzként terjedt Európában, több országban uralta hetekig (volt, ahol hónapokig) a toplisták elejét, de még a tengerentúlon is felfigyeltek rá. Már itt könyvelhető volt, hogy ha az énekesnő komolyan gondolja zenei pályát és egy jó menedzsment épül köré, akkor nagy sikereket tud majd elérni. Azóta eltelt 10 év és az énekesnő még a mai napig aktívan tevékenykedik a bizniszben.
Immáron hatodik stúdióalbumának kiadására készült a RocNation kiadó támogatásával. A korongról már több dal is megjelent; „Ra„, „Iguana” vagy a „Sin Ti„, a címekből már levágós, hogy a korong most nem angol, de nem is román nyelven készült el, hanem spanyol.
Viszont visszatérve a cikk eredeti témájához; felkerült a netre egy alternatív verziója a fentebb említett „Hot” című topslágernek, amiben egy plusz verse (dalsor) hallható:

Everywhere I go, everything I do 
You are in my mind, thinking just of you
You will have to know that I'm in love with you
Feelings are so high, what can I do?

…mindenesetre mi imádtuk az eredeti verziót is, mivel nagy valószínűséggel túl hosszú dal lett volna így a rádióknak, ezért ezt eltették jó mélyre egy fiókba.