Lana Del Rey új dalának címe olyan hosszú, hogy ki sem fér ide

hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it

Lana Del Rey sosem volt szerény dalcím adás szempontjából: „When The World Was At War We Kept Dancing” vagy „God Bless America – And All The Beautiful Women In It„… hiába hittük azt, hogy ezeket soha az életben nem fogja felülmúlni – 2019-et egyből így indítja. A „hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it ” hangzásilag nevezhető a „Lust For Life” gyöngyszemének, a „Change„-nek a kistestvérének – vagy inkább nagy? Ugyanis a dal több, mint 5 perc hosszúságú – de ez még mindig nem übereli a 9 perces „Venice Bitch” c. dalát.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Lana megszokott, vintage, régies hatású vokáljai néha nagyon furcsán hangzik miközben egy iPad-et is megemlít a talán rekord hosszúságú „hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it”-ben. Nem lett volna egyszerűbb „hope”-nak esetleg „hope is a dangerous thing”-nek elnevezni a dalt? Mindenki helyzetét megkönnyítené. Pláne, hogy a dal rövidítése is „HIADTFAWLMTHBIHI”.

Amúgy az énekesnő ötödik albuma, a „Norman Fucking Rockwell” is felkerült 2019 legjobban várt albumai közé a kis listánkon. Várhatóan márciusban érkezik majd, és 12 dalt fog tartalmazni.