little mix

Jingle Bell Ball vasárnap: Little Mix, Marina, Zara Larsson & Cheryl!

A vasárnapi line up talán egy cseppet erősebb volt, mint a szombati.

Ha a szombati felhozataltól esett le az állunk, akkor gyorsan kapaszkodjatok meg. Tegnap a Little Mix, Marina, a Clean Bandit, Zara Larsson, Cheryl, Jess Glynne, a Years & Years, Sigala (kiegészülve Ella Eyre-el és Paloma Faith-el) lépett a Captial FM Jingle Bell Ball színpadára.

Zara Larsson

Zara Larsson természetesen új kislemezén, a „Ruin My Life„-on kívül (imádjuk az előadásban lévő kis szolid dance break-et) a saját már-már klasszikusait adta elő. Így persze nem maradhatott ki a szexi grincs inspirálta ruhás énekesnő repertoárjából az „Ain’t My Fault„, a „Lush Life„, az „I Would Like” vagy a „Never Forget You” sem!

Little Mix

Kétség kívül a brit lánybanda, a Little Mix uralta a vasárnapot. A lányok óriási energiával érkeztek a színpadra, nagyon ütős volt a nyitó jelenet is már. Természetesen ma sem maradhatott el a szinte kötelező érzelmes dal sem, így a „Secret Love Song” volt a lányok egyik választása. Ezen kívül a „Power” és az „Only You” is felkerült a Capial FM csatornájára! 

Clean Bandit (& Marina, Zara Larsson)

A Clean Bandit és Marina szinte az egész nyarat együtt töltötték, valószínűleg Marina a Sziget Fesztivál backstage-jében is ott ült, míg a banda a fesztiválon izzasztotta a tömeget. Természetesen a vokalistáik mellé beugrott Zara Larsson is a „Symphony„-ra, míg Marina a „Baby„-re. Ezen felül saját énekeseik énekelték el a „Solo„-t, a „Tears„-t illetve a „Rockabye„-t.

Cheryl

Cheryl tipikusan az az előadó, akinek minden kislemez választása csodás, brutálisan jó dalokat választanak kislemezként, de az albumon lévő többi dal mégis valahogy nem az igazi… így neki elég könnyű összeválogatni az ilyen alkalmakkor felcsendülő dalait. Így itt sem maradhatott ki a „Call My Name„, a „Crazy Stupid Love” vagy a „Fight For This Love„. Természetesen új dala, a „Love Made Me Do It” is hallható volt a rendezvényen.

Jess Glynne

Természetesen a britek egyik legnagyobb hangja sem maradhatott ki a szórásból. Jess a mai napig óriási népszerűségnek örvendő „Rather Be” mellett második albumának első kislemezét, az „I’ll Be There„-t is illetve a „These Days„-t illetve a „Don’t Be So Hard On Yourself„-et is elénekelte a nagyközönségnek.

Years & Years

A Years & Years is fellépett, hogy promótálja a „Palo Santo” c. albumát. A klasszikus „Desire” és „King” kombó mellett az „If You’re Over Me„-t és az „All For You„-t is előadták a srácok. Természetesen a jelenlegi kislemezük, a Jax Jones-al közös „Play” is hallható volt.

Sigala (& Ella Eyre, Paloma Faith)

Ella Eyre a Balaton Sound után a Jingle Bell Ball színpadát is felrobbantotta. Hihetetlen mekkora energia van ebben a nőben. A fellépése is magáért beszél szerintem. Természetesen a csodás Paloma Faith is tiszteletét tette a britek egyik legnépszerűbb nyári dalával, a „Lullaby” csodásan szólt.

Rajtuk kívül pedig az eseményre hivatalos volt még Jason Derulo és Mabel is!