SZEXI: Fehérneműben lépett az X-Faktor színpadára a fiatal énekesnő!

Az idén a Sziget Fesztivált is megjárt énekesnő, a brit X-Faktor vendége volt vasárnap.

Úgy tűnik szexiségből nincs hiány a brit X-Faktor színpadán. Előző héten Cheryl fellépése kisebb botrányba fulladt, miszerint szexuálisan túlfűtött volt az énekesnő előadása egy főműsoridős műsorhoz képest. Igaz, tetoválását is boldogan nyalogatta, nekünk viszont semmi problémánk nem volt, illetve provokatívnak sem tartottuk a fellépést.

Zara Larsson pedig pont egy héttel Cheryl „botrányos” fellépése után lépett színpadra. A fiatal énekesnő szó szerint egy fehér melltartóban és egy fehér bugyiban lépett színpadra, hogy elénekelje visszatérő dalát, a „Ruin My Life„-ot, de valahogy mégis teljesen ízléses és gyönyörű volt. Csak engem zavar, hallani a tiszta verziót a dalból? Amellett, hogy hasonlóan magas szintre emelte a látványt, mint a dal hivatalos kisfilmjében is, hangilag sem volt rossz. Persze voltak már jobb fellépései Zara-nak, de egynek tökéletesen jó volt. Mivel a dal maga is egy kissé vontatott és szenvedősebb, a dance break egy tökéletes megoldás volt arra, hogy kirántsa a nézőt a komfortos, nyugis helyzetéből és magával ragadja Zara bája és profizmusa a színpadon. Amúgy amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy mennyire összhangban voltak a színek és a fények a fellépés során, nem? Minden harmonizált Zara-val: a smink, a ruha, a táncosok, a led fények és a színpad is.

A fellépést amúgy láthatóan Robbie Williams élvezte a legjobban, de mind a négy zsűri állva tapsolt az előadás befejeztével.

 

Jövőhéten pedig finálé, és olyan neveket erősítettek meg, mint vendégek, mint Ellie Goulding vagy Anne-Marie. Előbbi a Budapesten forgatott „Close To Me”-val, utóbbi pedig legutóbbi kislemezével, a „Perfect To Me”-vel lép majd színpadra.