BOTRÁNY: Ütős fellépéssel mutatta be új dalát a rosszul arcplasztikázott CHERYL!

The ink on my skin, is all the places I’ve been…

Végre visszatért Cheryl, mint erről korábban is beszámoltunk. Az énekesnő az új kislemezét már az új kiadóján keresztül tette közzé a nagyvilágnak – így sokkal szabadabb kezet kap a kreatív folyamatokban is, mint ezelőtt. Elmondása szerint a mostani kiadójával akkor és azt jelentet meg, amit csak szeretne, így Ő is választhatta ki a visszatérő kislemezét is, a „Love Made Me Do It„-ot, mely állítólag már tisztázva van, hogy nem Liam Payne-ről szól… na persze.

Balul elsült plasztika?

Cheryl új arca nagyobb visszhangot kelletett a sajtóban, mint amire maga az énekesnő is számított. Annyi biztos, hogy aki régebb óta követi az énekesnő karrierjét illetve életét, felfedezhette, hogy bizony az új videójában (melyről itt írtunk bővebben) egy kicsit máshogyan fest az arca / arccsontja. Későbbi megjelenései során pedig tisztán látszott, hogy az énekesnő arcával babráltak valamit a „szakemberek” és nem csak a fények és a smink volt a ludas az arccsontjának más kinézetéért.

Az énekesnő állítása szerint a Liam Payne-nel közös gyermekük születésének köszönhetően változott meg a teste és ezzel együtt az arca (!!) is, a botox és plasztikázási pletykákat pedig teljes mértékben tagadja. Érdekesség, hogy a DailyMail sajtós csapata felkeresett pár szakembert, akik szerint Cheryl körülbelül 2000 fontot költhetett az arca körüli munkálatokra.

UPDATE: Botrány?!

A cikk kikerülése előtti napokban egy kisebb botrány alakult ki Cheryl lentebb is, fentebb is említett X-Faktoros fellépése körül, ugyanis a brit emberek szimplán provokatívnak és túl szexinek találták az énekesnő viselkedését és táncmozdulatait. A legnagyobb felháborodást pedig a fellépés elején látható kéz illetve tetoválás nyalása váltotta ki…

A rövid pletyka-kitekintés után pedig beszéljünk inkább arról, hogy milyen ütős fellépést is nyújtott Cheryl a brit X-Faktorban a tegnapi nap folyamán. Igaz, talán a sok idő eltelte miatt az énekesnő hangja néha gyengébb és bátortalanabb volt, de összességében nagyobb probléma a hangi részével a fellépésnek. A koreográfia és az energia amit pedig hozott magával az énekesnő az lenyűgöző volt. Igazán mozgalmas jeleneteket hozott el Cheryl és a tánccsapata, nagyon profi munkát rittyentettek elénk. A dal szinte végigtáncolásáért illetve a dance-breakekért pedig külön plusz pont jár! Összességében, pletykák az új arcáról ide vagy oda, a sok negatív kritika ami érte a dalt ellenére is Cheryl képes volt megmutatni, miért is szeretjük őt.

 

kövess minket Instagram-on