byealex
RTL KLUB, X-Faktor

X-FAKTOR HU: BYEALEX – „UTÁLTAM AZ EGÉSZET”

A hazai X-Faktor tarol. tényleg. Kitartóan hozza a körülbelül másfél milliós átlagnézettséget, ami magyar viszonylatban rendkívül kiemelkedő. Alul pedig szavazzatok, nektek melyik előadás tetszett a legjobban!

kövessetek minket Instagram-on

De azért ennyire nem volt drámai helyzet. Byealex Szekér Gergő előadásáról volt negatív véleménnyel az elején, aki az itthon is népszerű Stromae legnépszerűbb dalával lépett színpadra.

 

Tematika nélkül egy vegyesfelvágott lett az e-heti X-Faktor élő adása, P!nk-től kezdve, Jessie J-n át a bulibáró, Kisgrofó is helyet kapott valamilyen szinten. A mostani adásban ténylegesen kiemelkedő előadás Arany Tímeáé volt, Ő a „What About Us” c. dalt énekelte el P!nk-től, egy akusztikus, zongorás feldolgozásban.

 

Amúgy az előadók nagyon két részre voltak bonthatóak: azok akik kiemelkedőek voltak és a maradék. Timi előadása mellett Tamáska Gabi különleges hangszínével egy elképesztő feldolgozást hozott az X-Faktor színpadára, ahol az Efott-ot is megjárt Jessie J „Queen” c. dalát dolgozta fel.

Az USNK srácok pedig egy saját dallal érkeztek a verseny színpadára. Megint egy olyan dallal érkeztek, ami megállná a helyét a mai magyar toplistákon is. Amúgy a srácok első videóklippje is megérkezett már, amivel X-Faktor történelmet is írtak! És nem mellesleg Radics Gigi pedig duettezni is szeretne már a srácokkal.

Az est síros pontját pedig Taka szolgáltatta, aki külföldi származása ellenére egy magyar nyelvű dallal szállt versenybe. A többi előadást pedig ezen a linken találjátok meg. Ezen a héten sajnos Szekér Gergőnek és a Ricky and the Drunken Sailors-nak kellett búcsúznia az élő showkból.