ÍME AVRIL LAVIGNE ÉS ASHLEY TISDALE KÖZÖS DALA!

Nagyon zavaros, mi is folyik a „Charming (=Bűbáj herceg és a nagy varázslat)” c. film háza táján. Az iMDB szerint a film bemutatásra került áprilisban az Egyesült államokban, míg hazánkban jelenleg is vetítik. Majd’ egy éve számoltunk be arról, hogy a hercegnők hangjai nem mások, mint Avril Lavigne (Hófehérke), Ashley Tisdale (Csipkerózsika), Sia, Demi Lovato (Lenny) és G.E.M. aztán pedig mintha egy lepel került volna a film és a betétdalai köré. Az iMDB és több zenei oldal is úgy jegyzi, hogy Sia-nak, Demi Lovato-nak és Avril Lavigne & Ashley Tisdale & G.E.M.-nek is meg kellett volna jelentetnie egy dalt – igaz csak az hivatalos betétdalokat tartalmazó CD-n.

A mai nap pedig a sok sok kis részlet után felkerült az internetre AVRIL LAVGINE, ASHLEY TISDALE és G.E.M. közös dala, a „Trophy Boy„, melyet a filmbéli karaketereik énekelnek igazából. Először is, nagyon furcsa, hogy pont most került ki a dal, amikor Avril és Ashley is visszatérni készül szeptemberben, másodjára pedig nagyon nagyon nagyon nagyon furcsa a két teljesen különböző stílusú énekesnőt egy dalban hallani, nem?

 

A filmben a „Trophy Boy„-on kívül felcsendül még a Sia által írt „Magical„, melyet Demi Lovato énekel, illetve a „Balladino” is, melyet Sia énekel. Emelett Demi Lovato és Nick Jonas „Avalache” c. dala is hallható a filmben (ez Nick korábbi albumán már megjelent), valamint a The Vamps és Demi Lovato közös dala is, a „Somebody to You” is jegyezve van a filmben. Lehetséges, hogy a napokban kikerült végre az OST is?