Megérkezett RITA ORA és CHRIS BROWN közös dala! #BodyOnMe

Chris Brown, Rita Ora
A koszovói származású művésznő, aki nem csak a zenei téren tevékenykedik aktívan, de filmekben szerepel, és még a divatszakma is felfigyelt rá megfékezhetetlen! RITA ORA készül kiadójával közösen (Roc Nation) megjelentetni soron következő, második nagylemezét! A korong előfutára már 2014 márciusában megjelent “I Will Never Let You Down“, a dal egyébként Calvin Harris közreműködésével készült el, így nem is meglepő, hogy hamar a slágerlisták élén landolt és jobbnál jobb helyeket vívott ki magának. Hónapokkal később aztán újabb dalok kezdtek “előkerülni” vagy kiszivárogni az internetre; “A Little More“, “Get a Little Closer“, “No More You“, “Grateful” vagy a “Kingdom Come“.
Második hivatalos kislemezként tekinthetünk a “Poison“-ra, ami pedig idén májusban jelent meg, a hozzá készített kisfilm június elején.
Augusztusban jelenik meg a 3. kislemez, CHRIS BROWN közreműködésével, ami pedig a “Body On Me” címet kapta, a hozzá készített kisfilm elkészült, hiszen a felvételek már ebben a hónapban rögzítették.
A korong tervek szerint idén, októberben jelenik meg fizikális formában is, így világszerte beszerezhető lesz az egyenlőre még cím nélküli vadonatúj RITA ORA lemez!

A #BodyOnMe #BOM klip-, és dalpremier augusztusban várható!

MEGJELENT A DAL! (Aug. 6.)

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!