Megérkezett RITA ORA és CHRIS BROWN közös dala! #BodyOnMe

Chris Brown, Rita Ora
A koszovói származású művésznő, aki nem csak a zenei téren tevékenykedik aktívan, de filmekben szerepel, és még a divatszakma is felfigyelt rá megfékezhetetlen! RITA ORA készül kiadójával közösen (Roc Nation) megjelentetni soron következő, második nagylemezét! A korong előfutára már 2014 márciusában megjelent „I Will Never Let You Down„, a dal egyébként Calvin Harris közreműködésével készült el, így nem is meglepő, hogy hamar a slágerlisták élén landolt és jobbnál jobb helyeket vívott ki magának. Hónapokkal később aztán újabb dalok kezdtek „előkerülni” vagy kiszivárogni az internetre; “A Little More“, „Get a Little Closer„, „No More You„, „Grateful” vagy a „Kingdom Come„.
Második hivatalos kislemezként tekinthetünk a „Poison„-ra, ami pedig idén májusban jelent meg, a hozzá készített kisfilm június elején.
Augusztusban jelenik meg a 3. kislemez, CHRIS BROWN közreműködésével, ami pedig a „Body On Me” címet kapta, a hozzá készített kisfilm elkészült, hiszen a felvételek már ebben a hónapban rögzítették.
A korong tervek szerint idén, októberben jelenik meg fizikális formában is, így világszerte beszerezhető lesz az egyenlőre még cím nélküli vadonatúj RITA ORA lemez!

A #BodyOnMe #BOM klip-, és dalpremier augusztusban várható!

MEGJELENT A DAL! (Aug. 6.)