ellie goulding katy perry shawn mendes little mix billie eilish sabrina carpenter dua lipa justin bieber

Vendégtoll

Szeretnél cikkeket írni, de nincs elég időd arra, hogy hetente vagy naponta több cikket is megírj esetleg publikálj? Akkor neked találták ki a MUSICDAILY: VENDÉGTOLL opciót!

Várunk a lelkes rajongóktól jobbnál-jobb cikkeket és irományokat* (legyen az premierrel kapcsolatos vagy bulvár, esetleg élménybeszámoló) a [email protected]-ra, melyeket mi közzéteszünk később. A vendégbloggerek nevét és esetleges rajongói oldalát megjelöljük a publikált cikkben! Cikkeket bármikor, bárkiről, bármilyen mennyiségben szívesen fogadunk.** Ha kérdésed van, kérlek ugyanezen az e-mail címen keress minket fel!

*a beküldött cikkeket megszerkeszthetjük (tartalma nem változik)
** cikk beküldése nem jelenti a biztos publikálást

Formai megkötés nincs, arra kérünk, hogy word dokumentumként juttasd el hozzánk irományodat! Szószám illetve leütés megkötés sincs, arra ügyelj, hogy minőségi munkát adj ki a kezeid közül, pletykák és bulvár esetén jelölj meg forrást!

Amit kérünk:
  • érdekes, összeszedett, esetleg exkluzív cikk az előadóval kapcsolatban. Ezalatt tényleg bármit értünk. Példának okáért esetleg egy koncertbeszámoló, egy premier, vagy akár egy bulvárosabb jellegű cikk. Nincsen karakterlimit, a lényeg hogy nyújtson valami pluszt, amiért érdemes rákattintani a cikkre
  • (ha kezelsz saját rajongói oldalt, cikked azon való megjelenését és a MUSICDAILY kreditelését)
Amit kínálunk:
  • megjelenési lehetőség Magyarország egyik legnagyobb zenei oldalán
  • a beküldött cikkben olvasóink figyelmének felhívása az oldalatok követésére- Megosztás a több mint 20 ezer főt számláló Facebook oldalunkon (bejegyzés és vagy story formájában)
  • megosztás egy több mint 2000 lelket számláló, aktív zenei csoportban
  • megosztás a nemrég létrejött Instagram profilunkon (bejegyzés és vagy story formájában)

A beküldött cikkeket moderátoraink ellenőrzik, formázzák, ha kell korrigálják és ez után publikálják.

cikkedet a [email protected]-ra várjuk

Jelentkezz szerkesztőnek

Ha esetleg mégis szívesen töltenél be szerkesztői pozíciót oldalunkon, ne habozz és keresd fel a musicdaily.hu/jelentkezes aloldalunkat, ahol az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni! Bővebb tájékoztatást is ezen az aloldalon nyújtunk.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!