Vendégtoll

Szeretnél cikkeket írni, de nincs elég időd arra, hogy hetente vagy naponta több cikket is megírj esetleg publikálj? Akkor neked találták ki a MUSICDAILY: VENDÉGTOLL opciót!

Várunk a lelkes rajongóktól jobbnál-jobb cikkeket és irományokat* (legyen az premierrel kapcsolatos vagy bulvár, esetleg élménybeszámoló) a musicdhu@gmail.com-ra, melyeket mi közzéteszünk később. A vendégbloggerek nevét és esetleges rajongói oldalát megjelöljük a publikált cikkben! Cikkeket bármikor, bárkiről, bármilyen mennyiségben szívesen fogadunk.** Ha kérdésed van, kérlek ugyanezen az e-mail címen keress minket fel!

*a beküldött cikkeket megszerkeszthetjük (tartalma nem változik)
** cikk beküldése nem jelenti a biztos publikálást

Formai megkötés nincs, arra kérünk, hogy word dokumentumként juttasd el hozzánk irományodat! Szószám illetve leütés megkötés sincs, arra ügyelj, hogy minőségi munkát adj ki a kezeid közül, pletykák és bulvár esetén jelölj meg forrást!

Amit kérünk:
  • érdekes, összeszedett, esetleg exkluzív cikk az előadóval kapcsolatban. Ezalatt tényleg bármit értünk. Példának okáért esetleg egy koncertbeszámoló, egy premier, vagy akár egy bulvárosabb jellegű cikk. Nincsen karakterlimit, a lényeg hogy nyújtson valami pluszt, amiért érdemes rákattintani a cikkre
  • (ha kezelsz saját rajongói oldalt, cikked azon való megjelenését és a MUSICDAILY kreditelését)
Amit kínálunk:
  • megjelenési lehetőség Magyarország egyik legnagyobb zenei oldalán
  • a beküldött cikkben olvasóink figyelmének felhívása az oldalatok követésére- Megosztás a több mint 20 ezer főt számláló Facebook oldalunkon (bejegyzés és vagy story formájában)
  • megosztás egy több mint 2000 lelket számláló, aktív zenei csoportban
  • megosztás a nemrég létrejött Instagram profilunkon (bejegyzés és vagy story formájában)

A beküldött cikkeket moderátoraink ellenőrzik, formázzák, ha kell korrigálják és ez után publikálják.

cikkedet a musicdhu@gmail.com-ra várjuk

Jelentkezz szerkesztőnek

Ha esetleg mégis szívesen töltenél be szerkesztői pozíciót oldalunkon, ne habozz és keresd fel a musicdaily.hu/jelentkezes aloldalunkat, ahol az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni! Bővebb tájékoztatást is ezen az aloldalon nyújtunk.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!