Sziget

Téged keresünk!

Most egy remek lehetőség nyílik arra, hogy csapatunk tagja légy! Több és különböző érdeklődésű embereket keresünk, akik szívesen próbálnák ki magukat újságírói és szerkesztői pozícióban Magyarország egyik legaktívabb online magazinján, itt a MUSICDAILY-n. Semmi kötöttség, illetve óriási elvárásaink sincsenek, hiszen hobbi szinten történik az oldal üzemeltetése, kizárólag annyi, hogy tudj csapatban működni és ne legyen idegen sem a populáris kultúra világa, illetve rövidebb és hosszabb cikkek írása és szerkesztése. Jelentkezz még ma csapatunkba, az alul található űrlap segítségével!

Elérhető pozícióink

szerkesztő, szerző

Elsődleges feladatod szerkesztő, szerzőként az oldalon cikkek írása és szerkesztése, cikksorozatok vezetése lesz. Ezeket pedig a közösségi média felületeinken is közölni kell, valamint fel kell ismerni az olvasók igényeit. Nem hátrány az alapszintű angol nyelvtudás (esetleg német), illetve a csapatban való közös munka se legyen idegen számodra.

A cikkek témája nincs előre megszabva, az egyetlen fontos dolog, hogy aktuális és friss legyen, valamint, hogy megszólítsa az olvasóközönséget. A teljesség igénye nélkül a következő területekről szoktunk híreket beszámolni: popkultúra, zenei világ, sorozatos/filmes hírek, premierek, botrányok, különböző kultúrák zenei bemutatása, stb… a lehetőségek tárháza határtalan.

Kötött munkahely, illetve bérezés nincs, hiszen a lehetőségeket (tudósítások, koncert/fesztivál beszámolók, interjú lehetőségek stb…) tudunk megteremteni mindenki számára.

TikTok menedzser

Feltörekvő, kezdetleges TikTok oldalunk egy kreatív és szellemes ember menedzselését várja, ahol nem a napi cikkezés, illetve a hosszú fogalmazóképesség az előny, hanem ahol vizuális kreativitásod tudod megcsillogtatni követőink számára.

Fontos, hogy tudj csapatban dolgozni, hiszen a szerkesztőkkel kell egy bizonyos szinten átbeszélni, milyen tartalom kerüljön ki: hírek, érdekességek populáris kultúra tematikában.

Kötött munkahely, illetve bérezés nincs, hiszen a lehetőségeket (tudósítások, koncert/fesztivál beszámolók, interjú lehetőségek stb…) tudunk megteremteni mindenki számára.

    Alapadatok

    Specifikációk

    A küldés feldolgozása pár másodpercig is eltarthat, kérjük csak egyszer kattints a gombra és várd meg a sikerességet igazoló üzenetet!