© Netflix

Less be az Elit 5. évadába – minden amit eddig tudunk

Igaz, még mindig nem tettük túl magunkat a Netflix sikersorozatának, az Elitnek a 4. évadán, illetve pontosabban azon, ahogyan végződött. Sok szereplőt köszöntöttünk és sokaknak is engedtük el a kezét az évad során, most viszont úgy tűnik, még többen távoznak az eredeti szereplők közül.

Igaz, hivatalos megerősítést még nem kaptunk, de szinte biztosra vehető (pláne a ma megjelent betekintő után), hogy az ötödik etapban visszaköszön majd a képernyőkről Manu Rios (Patrick), Pol Granch (Phillipe), Carla Díaz (Ari), Martina Cariddi (Mencía), Claudia Salas (Rebeka), Georgina Amorós (Cayetana) és Diego Martín (Benjamín Blanco). Az is biztos, hogy sem Arón Piper (Ander), sem Miguel Bernardeau (Guzmán) nem tér vissza egyetlen részre sem, míg Itzan Escamilla (Samuel) és Omar Shana (Omar) maximum az évad elején néhány jelenetre benéznek, hogy karaktereiknek elvarrják szálaikat.

Hiába érkeztek pletykák, hogy olyan karakterek, mint Carla vagy Lu visszatér a már sokat emlegetett 5. évadban, sajnos ezek valószínűleg hamis információnak bizonyultak.

A Netflix 3 órás, #Tudum eseménye során viszont pár másodpercet bemutattak a nagyközönségnek, így már most izgulhatunk, vajon mi is fog történni a kedvenceinkkel.

A cselekmény valószínűleg ott fog folytatódni, ahol a negyedik évad abba maradt, hiszen az évad egyik részét az előzővel együtt forgatták. A sorozathoz hivatalosan csatlakozott az argentín Valentina Zenere és a brazil André Lamoglia is, akik állandó szerepet töltenek majd be a Las Encinas-ban.

Az etap forgatása 2021 februárjában kezdődött, majd pár hónappal később végeztek is vele. Várhatóan 2022 nyarán már bingeljhetjük az új részeket, de erről egyelőre semmi pontos információnk nincs.