Para: betörtek Shawn Mendes-hez és Camila Cabellohoz

A TMZ értesülései szerint otthon volt a sztárpár az eset alatt!

Valószínűleg a frászt hozták a betörők Shawn Mendes-re és Camila Cabellora az elmúlt héten, ugyanis betörtek a sztárpárhoz, miközben mind a ketten otthon tartózkodtak. A szerelmespár már majdnem 2 éve elválaszthatatlan egymástól, a bő egy éve tartó karanténnal teli időszakot is együtt töltik.

Nem csak együtt töltik, de egy új kutyust is beszereztek, őt pedig előszeretettel sétáltatják, többször közösen is. Viszont ez sem riasztotta vissza el a rosszfiúkat, hogy lopásra adják fejüket. A TMZ-nek nyilatkozott a hatóság, akik úgy tudják, a két előadó otthon tartózkodott akkor, amikor behatolni készültek hozzájuk. Az akciót egy betört ablakon keresztül indították el, de hamar meg is futamodtak, hiszen feltűnt számukra is, hogy valakik otthon tartózkodnak.

Sajnos azt nem mondhatjuk, hogy nem érte kár kedvenceinket, hiszen arra még pont volt idejük, hogy felkapjanak egy kocsikulcsot, ami Shawn Mercedes SUV-jához vezette őket, amivel el is menekültek a helyszínről. Egyelőre nem tudni mást, csak annyit, hogy a hatóságok nagy erővel nyomoznak, letartóztatás a cikk megírásáig nem történt.